TürkNet'e geçilir mi?

bandias

Hectopat
Binamız 67 Mbps download destekli. Bende TürkNet'in 35 Mbps olan paketine geçmek istedim. Türk Telekom internetimi iptal ettirdim. Sizce geçmek mantıklı mıdır? İleri de upload ve download yükseltebilirim.

Sakın böyle bir şey yapma çok pişman olursun geçme TürkNet'e.

Bir sorun olsa bir şey yapılamadığı için geçmiyorum.
Emin olun Vodafone, Türk Telekom gibi sağlayıcılardan daha az sorun yapıyor ve onların müşteri hizmetleri de sorunları çözmüyor, insanları oyalıyorlar. Taahhüte bağlı kalmadan altyapının desteklediği interneti cüzi miktara almaya değer TürkNet'in müşteri hizmetleriyle uğraşmak.
4 senedir TürkNet kullanıcısıyım üniversitedeki evimde.

Binamız 67 Mbps download destekli. Bende TürkNet'in 35 Mbps olan paketine geçmek istedim. Türk Telekom internetimi iptal ettirdim. Sizce geçmek mantıklı mıdır? İleri de upload ve download yükseltebilirim.

Altyapın yoksa hayır.

Alt yapın söylemene göre bu hızı destekliyor burada iş vaat ettiği hızları verecek olan TürkNet'de bitiyor bildiğim kadarı ile bu firma taahhütsüz sözleşme yapıyor bu bir avantaj eğer vaat edilen hızları göremezseniz iptal ettirirsiniz.

Sadece Türknetin googledeki puanına baksan görürsün hangisi daha başarılı.

Vodafone'a arıza olduğunu belirtirseniz cebinize 4GB internet gönderiyorlar.
TürkNet zaten Türk Telekom'un müşteri hizmetlerini kullanıyor, bir sorun yaşarsanız aynı muameleyi göreceksiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vodafone'a arıza olduğunu belirtirseniz cebinize 4GB internet gönderiyorlar.
TürkNet zaten Türk Telekom'un, bir sorun yaşarsanız aynı muameleyi göreceksiniz.
Vodafone'a arıza olduğunu belirtirsek çocuğun ağzına şeker veriyorlar yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…