TürkNET'e geçilir mi?

ardabbx

Hectopat
Daha fazla  
1 Yıldan uzun süredir kullandığım TP-Link internetimi değiştirmek istiyorum. Adresimde TürkNet altyapısı mevcut geçmeli miyim?

Kablonet altyapısı varsa bi bakın derim. TürkNET müşteri temsilcisi döşeme vs. uğraştırıyor diye duymuştum.

10 MBPS alacaksın. Bende PING çok oluyordu ben kullandığım zaman. Sırf bu yüzden tedirginim.

Zaten taahhüt olmadığı için deneyebilirsin memnun kalmassan değiştirirsin.

Türk Telekom kullanırken 8Mbps görünce havalara uçardım. TürkNet'e geçtim ve geçer geçmez sabit 35Mbps download, 6-7MBPS upload alıyorum. Altyapı varsa kesinlikle geçilir. Ekstra olarak da ping konusunda bir örnek vereyim, arkada BF4 indirirken Online oyunlarda 16ping üstünü görmedim.

1 Yıldan uzun süredir kullandığım TP-Link internetimi değiştirmek istiyorum. Adresimde TürkNet altyapısı mevcut geçmeli miyim?
Eki Görüntüle 707059

Bunlar şans işi ben bir sıkıntı yaşamadım bana 35 Mbit hız veriyorlardı bazen internet hızı düşüyor ama asla bir Türk Telekom kadar uğraştırmıyorlar. Online İşlemlere sorununu belirttiğin zaman en geç 3 4 saat içinde sorununu çözüyorlar. Ping biraz fazla oluyor Superonline 19MS verirken TürkNet 25-30 veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…