TürkNET'e geçilir mi?

Herkes Telekom'a sallıyor ama çoğu TurkNet kullanan arkadaşım ping ve indirme hızlarında problem yaşıyor. Ben Telekom ile olan problemlerimi 24 saat geçmeden kısa bir sürede çözüyorum, 35 Mbps VDSL kullanıyorum, Telekomun sorunu hız veya altyapı değil hatta bu konuda da Türkiye'nin en iyisi sadece fiyat ve taahhüt, TürkNet'te canlı çözüm merkezi bile yok yani, arkadaşın altyapısı çok iyi değilse TürkNet kullanması hata olur.
10 Mbps 100 download 100 upload bir şeyler yazıyordu.
Netspeed, millenicom gibi sitelerden sorgulama yapar mısın ? Ekran görüntüsünü atarsın bakarız ona göre. Adresini kapatmayı unutma Ekran Görüntüsü atarken

Dediğim gibi şans işi bende tam tersi olarak arkadaşlarımın Türk Telekom'dan şikayetçi olduğunu görüyorum ve TürkNet kullanan arkadaşlarımın memnuniyetinden dolayı TürkNet'e geçtim bende gayet iyi kullanıyorum.

Buyurun.

Dosya Ekleri

• IMG_20201019_152009.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 52

Birçok etken var tabii ki altyapı uygun olsa TürkNet'i ben de düşünürüm ancak çözüm merkezleri bir Telekom veya Superonline değil, 5 ping ve 45 Mbps download alıyorum halbuki paketim bile 35 Mbps ancak dediğin gibi burada birçok etken var, kablo yapısından tut binanın kablo altyapısına kadar.

Netspeed Altyapı Sorgulama | Netspeed bu site üzerinden sorgulama yapıp atabilir misin?

100Mbps alıyorsun. Müşteri hizmetlerini arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Kayıt olurken bir müşteri hizmetleri mevcut.

Henüz alamıyor aktif altyapı olduğu zaman alabiliyor, şu an alabileceği en yüksek hız 10 Mbps.

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• IMG_20201019_152315.jpg
    67,7 KB · Görüntüleme: 52
Saha Dolabı ile mesafen çok fazla, buradaki değerleri bile alamayabilirsin TurkNet ile görüşmeni tavsiye ederim, alt yapıyı sizin oraya getireceklerse Turk Telekomdan alma boş yere,uzun yıllar aynı hızı kullanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…