TürkNet'e geçilir mi?

Altyapı fiber ise geçilebilir ancak fiber değilse kopma sorunu yaşanıyor sürekli.

Yaşadığınız sorunlar herkeste yaşanacak diye bir durum söz konusu değil.Altyapım fiber değil.Bu zamana kadar ne kopma sorunu ne hız sorunu yaşadımç

Kopma , kasıtlı hız düşürmeleri altyapın kötüyse altyapısı iyi olupta düşürme yaşayan arkadaşlarımda var. Müşteri hizmetlerinin olmaması bir sorun yaşadığın zaman sorunun çözülmesi aylar alması daha birçok etken var Türk Telekom gibi internetde kendini kanıtlamış birisinden almak varken TürkNet, Millenicom gibi ne olduğu belirsiz İSS lerden hizmet almanızı kesinlikle önermiyorum. Bu iki İSS'de çok sorunlar yaşadım hiçbiri çözüm sunmadı iptalimi geçtim Şu an Türk Telekom kullanıyorum hizmet efsane hiç sorun yaşamadım daha fazla para varıp iyi bir İSS den internet almanız sizin için daha iyi olacaktır.

Yaşadığınız sorunlar herkeste yaşanacak diye bir durum söz konusu değil.Altyapım fiber değil.Bu zamana kadar ne kopma sorunu ne hız sorunu yaşadımç
Ne güzel siz sorun yaşamamışsınız. Ben sürekli kopma sorunu yaşadım ve değiştirmek zorunda kaldım ve artık bu sorunu yaşamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…