TürkNet'e geçilmeli mi?

ADumbledore

Kilopat
Yer
Hogwarts
Daha fazla  
Merhabalar 25 Mbps Superonline fiber kullanmaktayım internet hızımı arttırmak istiyorum. Bugün "Türkiye'nin en hızlı interneti TurkNet oldu" diye başlıklar gördüm. Geçmeli miyim? Ayrıca sözleşme cayma bedeli 120 TL ödedikleri yazıyor sitelerinde.

Alt yapıyla alakalı İzmir'de oturan arkadaşımla aynı paketi kullanıyorduk. Benim ki rezaletti ama onunkinin hiçbir sıkıntısı yoktu.

Altyapımız varsa tabii ki bende altyapı var ve 100 Mbps download 8 upload alıyorum 85TL AKN falan yok sınırsız. Tavsiye ederim.

Hocam internet servis sağlayıcısı fanı olacak değilim kimse de yanlış anlamasın ama, bu ülke de Türk Telekom'un ne kadar şikayetçisi olsa da bu işin tekeli olduğu aşikar. Zaten Türk Telekom'dan başka firmalara geçiş yapan çoğu kişinin pişman olduğunu gördüm. Bence şaşmamak lazım, ama tabii diğer kullanıcıların da görüşünü almak gerek.

Kesinlikle öneriyorum 1 ayda ücretsiz. Geçecekseniz yardım ederim.

Bu aralar çok şikayet görüyorum ben Kablonet kullanıyorum fiber altyapıları var oturduğum binada. Senin binanda da Kablonet altyapısı var ise tavsiye ederim ama türkmen altyapısı var ise o da tercih edilebilir yani biraz altyapı ile alakalı.

Ben geçtim Türk Telekom'dan iyikide geçmişim zaten modem falan Türk Telekom aynı paketi 160'a satıyorlar 2 katı fiyat oduyceme bunu alırım daha iyi ki taahhüt yok ve destek istediğimde hemen ilgilendiler. TurkNet adamsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…