Ben TürkNetteyim geçmek istersen davet kodu atarımda şu aralar kırklareli sunucusunda nedense bir sıkıntı var 15 güne yakındır da çözdük diyorlar ama çözemiyorlar. akşamları hızımın 3te 2 sini kaybediyorum, benim paketim 35mbps normalde ama şansım yaver giderse 19:00-03:00 arasını 16mbps ile geçiriyorum. Altyapısal bir sorun çıkarsa kanser olman muhtemel çünkü muhatap bulamıyorsun, sana ne zaman cevap vermeye tenezzül ederlerse (bana bu sorunla ilgili 4 gün sonra yalandan çözdük mesajı atmışlardı) cevap alabilirsin. Alternatiflerine yönelmende fayda var. Netspeed veya Mileni gibi. En azından arayarak ulaşabiliyorsun. Türknet şu aralar iyice bozdu benim de ayrılmam an meselesi.
Geçerken modem istiyormusunuz diye sorarlar. İstiyorum dersen Asus DSL-N16 gönderiyorlar, isteğe bağlı başka model varsa seçilebiliyor. Fiyat olarak uygun ama genelde hizmetin başladığında gönderilmiyor. Yani hattın aktif olduktan birkaç gün sonrasını bulabiliyor. O yüzden biraz fazla verip kendin modem almanda fayda var çünkü VDSL sinyali geldiği an şu anki modeminden hizmet alamayacaksın ve o modemin gelmesini bekleyeceksin.