TürkNet'e geçilmeli mi?

Adil Atasever

Hectopat
Herkese merhaba, bu gün TürkNet ile internet hizmeti almak için görüştüm altyapı sorgulandığında TürkNet benim altyapımın YAPA dahilinde yani TürkNet'in kendi altyapısı dahilinde olduğunu söylendi. 13 Mbit download hızı sağlayabiliyorlar VDSL olarak. Upload için bir sey diyemeyiz yanıtını alıyorum ama Türk Telekom altyapısı kullanılırken 3 4 Mbit verebildiklerini ve artık kendi altyapıları olduğu için daha yüksek olabileceğini söylediler, ben 4 5 Mbit hız alabilir miyim? Sizce TurkNet kullanıcısı olmalı miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet olayını çok araştırdım ve bir çok firma hakkında bilgi sahibi oldum diyebilirim sanırsam. Türknet uygun fiyata çok güzel hızlar sağlıyor ve de taahhüt yok. Ama kullanıcılarda teknik servis şikayetine rastladım. Hatta bazıları Türkneti kurdurabilirseniz çok güzel internet diyordu Kısacası alt yapı olarak başarılı bir şirket ama teknik eleman konusunda hala eksiklikleri var.

Santrale mesafeniz ve kullanılan kablonun kalitesine göre 5-6 Mbit'e kadar upload paketine destek verdiklerini söylüyorlar. 76 liraya alabildiğiniz bir pakette 13 Mbit bir hız almak gayet güzel. Bunu Türkiye de yapabilen şirket sayısı çok az. Lakin aynısını teknik servis için söyleyemem. Çoğunlukla karşında birebir insan bulamıyorsun. Destek kaydı açıp bekliyorsun.

Biraz teknik bilgin ve ekipmanın varsa, kimseye ihtiyacın kalmaz. Kendin pişir, kendin ye. Her zaman bunu söylerim, yoksa hayatın boyunca başkalarının eline bakıyorsun. Ne kadar çok pişirebildiğin yemek varsa, o kadar iyi.

Kablonet nasıl peki?Kendi Fiber alt yapıları mevcut

TTNET’in altyapısını kullananlar memnun değil TürkNet’ten. Ancak YAPA kullananlardan memnun olmayanı görmedim ve şu an bende TTNET 16 Mbps kullanıyorum. Allahın izliyle birkaç ay sonra TürkNet YAPA beni bekliyor.

Yaklaşık 13 yıldır Türknet kullanıyorum. 1.5 senedir taşındığım evde VDSL altyapısı olduğu için 60 mbps (hattım bu kadar destekliyor) internet kullanıyorum. Sorun yaşamadım şu ana kadar. Ben tavsiye ederim. YAPA gelse Twitch'te yayın yapmayı düşünüyorum.

Bakın Türk telekom tahatüdüm bitmişti. Türknet'e geçtim 1 Ay internet kulanamadım. 'İnterneti hiç kulanamadım' 100MBPS Aldıgım halde. İptal işlemi için başvurdum ne oldu evett.. 1.5 ay iptal etirmemek için ugraştırdılar.. Eğer çok kötü hızlar alıyorsanız deneyin..
-Ucuz etin yahnisi yenmez
-Müşteri destekleri kayıt açtıgınız'da min 1 Hafta sonra ararlar
- Herhangi bir arızanız oldugunda vay halinize

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…