Not: Şu an itibarıyla daha geçiş sağlanmadı. Geçiş sağlanınca konuyu güncelleyeceğim. Ayrıca fiyatın 95 TL olmasının nedeni 10 TL'lik ev telefonu ücreti.
Herkese merhaba. 12 yıllık Türk Telekom(TTNET) kullanıcıs olarak bir karar aldım ve TürkNet'e geçmek için başvuru yaptım. Taahhütüm dolmamasına rağmen Türk Telekom cüzzi bir miktar çıkardığı için geçiş sağlamak istedim. Türk Telekom'da 16Mbps'e kadarlık paket kullanıyordum ve ilk 12 ay 77.90 ikici 12 ay 87.90'dı. TürkNet'de 35Mbps ve ev telefonu için ödeyeceğim miktar 95 TL. Ayrıca Jahrein kampanyası ile 1 ayı da ücretsiz alacağım. Size süreçten bahsedeyim hemen.
21.07.2020 Telefonla arayarak başvuru yaptım ve 10 dakika içerisinde Online işlemler için kullanıcı adım şifrem SMS olarak bana iletildi. Evrakları çıktı aldım, imzaladım ve TC kimlik kartımın fotoğrafını Online işlemler aracılığıyla gönderdim.
22.07.2020 Evrakları kargoya teslim ettim.
23.07.2020 Akşam saat 18 sularında MNG Kargo ile kargo takip numarasını arattığımda evrakların teslim edildiğini gördüm.
24.07.2020 Evraklarımın TürkNet'e ulaştığı bilgisi hem SMS olarak hem de mail olarak bana iletildi. Yaklaşık bir saat sonra müşteri temsilciliğinden aranarak sözlü onayım alındı. (TTNET'ten, TürkNet'e geçiş yaptığım için) Hattımın 2 iş günü içerisinde aktif olacağı söylendi.
Türk Telekom bir fatura kesmek için daha bekletmezse beni büyük ihtimalle Pazartesi akşamı TürkNet'e geçmiş olacağım ve bu konuyu da gerekli şekilde düzenleyip herkese yardımcı olması adına internet hız testini de ekleyeceğim. Sorusu olan varsa özel mesaj ile veya konuya yazarlarsa memnuniyetle yardımcı olmaya çalışacağım.
Not: Amacım bir firmayı övüp diğerini yermek değil. Neredeyse aynı fiyata 2 kattan daha fazla hız almak ve yanında da ev telefonu kullanabilmek için bu kararı aldım. Gördüğünüz resim şu anda Türk Telekom'daki değerlerim.