Şu an kullandığım internet çok kötü. 16 Mbps paketim var ama 8-10 Mbps civarı geliyor ve sürekli ani ping değerleri çıkıyor.
İkamet ettiğim yer, İstanbul'un ortası ve TürkNet altyapı sağlıyor. Maksimum desteklediği hız da 83 Mbps. 86TL'lik 75 Mbps D/4 Mbps'u paketini almayı düşünüyorum ama şikayetlere baktığımda hiç hiç hiç iç açıcı değil, 1 aydır bekleyen insanlar var internetin bağlatılması için. Sizce ne yapmalıyım?
Hangi paketi alırsan (ve altyapın ne kadar destekliyorsa) ona göre hız alırsın. Siz tüm İSS'ler kullanıcının alabileceği en yüksek hızı verdiğini mi sanıyorsunuz?
@Anil26 Şikayet eden insan olduğu gibi memnun olan insanlar da var. Şikayet edilmeyen İSS yok Türkiye'de çünkü tamamen şans işi. Ayrıca insanlar memnun olduğu şeyleri gidip sağda solda paylaşmaz, memnun değillerse paylaşırlar. Ben 1 yıla yakındır TürkNet kullanıyorum 16 Mbps ADSL'den 35 Mbps VDSL'e geçiş yaptım çok rahatladım.
Geçiş yapalı 2 ay oluyor sanırım.
Halihazırda kullandığınız internet varsa geçiş süreci kolay, sıfırdan internet bağlatmak biraz uzayabiliyor.
Telefonla başvurdum, mailime belgeler gönderdiler, doldurup imzaladım ve kargoladım, toplam süreç 1 hafta gibi bir şeydi.