TürkNet'e geçmek istiyorum fakat tedirginim

josephsener

Kilopat
Yer
İstanbul
TürkNet ile görüştüm ve altyapım 100Mbps destekleyeceğini söyledi. Belgeler imzaladıktan ve kargolama işlemini yaptıktan sonra benim yapmam gereken bir şey olmayacağını söylediler(kısacası eski ISS sağlayıcısını kapattırmakla uğtaştırmıyorlar vs.).Fakat aklımı çelen durum ise yorumları ile müşteri hizmetleri. İnternetten baktığım zaman yüksek ping, kopmalar ve müşteri hizmetler ile ilgili sıkıntılar olduğunu gördüm. Bir de şöyle bir sıkıntı var şu an kullandığım internet sağlayıcısının yüksek hızlı paketleri kaldırıldı eğer beğenmez isem geri dönüş şansımda yok. Kullanan arkadaşlar geçiş işlemlerini ve abone olduktan sonraki tecrübelerini aktarabilir mi? Bir de rica etsem bu arkadaşını getir gibi bir kampanyası varmış. Onun için bir kod lazım onu nereden bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Turk net kullanan biri sana vericek o kodu. O link üzerinden abonelik başlatman lazım ki ikinizde 1 ay ücretsiz kullanabilin.
Ben 2 yıldır kullanıyorum. Alt yapım 80-90'a kadar destekliyor, çok memnunum. Evet müşteri temsilcisi yok, sıkıntı olursa ulaşabileceğin biri yok, sadece online olarak ya da telefondan arıza kaydı açıp dönüş beklemen gerekecek. Ben bunların hiç birini yaşamadım. Geçiş sürecim 3-4 gün sürdü. Modem arayüzüne kullanıcı adı ve şifre tanımı yapıp kullanmaya devam ettim. Başka bir işlem yapmadım. O günden beri de sıkıntısız kullanıyorum.
Davet kodum: "CEX88GO36RPB"

Kablonet altyapısı varsa, Turknet'e geçmenizi önermem. Turknet'e nazaran daha az sorunla kaşılaşacağınızı düşünüyorum. Fazlasıyla şans işi; kimisi düzgün ve stabil hizmet alamadığını ve muhatap bulamadığını söylüyor, kimisi hiçbir sorun yaşamadığını.

Son düzenleme:
3 Yıldır TürkNet kullanıcısıyım. İstanbul'da ikamet ediyorum. Bu vakte kadar en fazla 3 - 4 kesinti yaşadım fakat gün içinde çözüme kavuştu, 16Mbps destekliyor altyapım, 13 - 14 Mbps e kadar internetimi kullanıyorum. Telefon ile birebir görüşme olarak müşteri desteği yok fakat destek kaydı oluşturduktan en geç 1 - 2 saat içinde kesinlikle geri dönüş sağlıyorlar. Ben oldukça memnunum, bu ISS önermeye devam edeceğim. Kod istersen seninle paylaşırım.
Arkadaşını Getir Kamp. Kodu : RUE81RM59AUO

Tamamdır geçiş yaptım evrakları doldurup gün içerisinde yollayacağım. Dostum bu arada verdiğin kodu kullandım sanarım sende 1 ay ücretsiz kullanacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…