D ddia Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 30 Çözümler 1 11 Ocak 2023 #11 407144 dedi: Statik IP ile ne alakası var bunun? Kendi kendinize sinirleniyorsunuz. Statik değil işte sistem atıyor size IP yi. Modemi resetleyip deneyin. Genişletmek için tıkla... Sizce ben son 1 haftada hiç modem resetlemedim mi? Internet servis sağlayıcısının IP adresine "müdahale şansının bulunmaması" kadar saçma bir şey yok.
407144 dedi: Statik IP ile ne alakası var bunun? Kendi kendinize sinirleniyorsunuz. Statik değil işte sistem atıyor size IP yi. Modemi resetleyip deneyin. Genişletmek için tıkla... Sizce ben son 1 haftada hiç modem resetlemedim mi? Internet servis sağlayıcısının IP adresine "müdahale şansının bulunmaması" kadar saçma bir şey yok.
ankara ronaldo Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 1.154 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #12 407144 dedi: İyi de yetkili isim yazmış müdahale şansımız bulunmamaktadır diye. Ne yapsınlar? Genişletmek için tıkla... Bir şey yapamıyorlarsa arkadaş da sinirkenmekte haklı.
407144 dedi: İyi de yetkili isim yazmış müdahale şansımız bulunmamaktadır diye. Ne yapsınlar? Genişletmek için tıkla... Bir şey yapamıyorlarsa arkadaş da sinirkenmekte haklı.