TürkNet'te sorun yaşamamak için ne yapmalıyım

mbboyun

Kilopat
Altyapımız gelmiş ve bize kimse söylemedi. Rastgele bir' şekilde altyapımızın geldiğini fark ettim. Ben de Türk Telekom'dan, Superbox'dan bıkmıştım. Hayatım boyunca internetten çok çektim. Evde de 6 kişiyiz. Direkt annemlere TürkNet'e geçelim dedim. Altyapımız 96Mbps'e kadar destekliyormuş. Tahmini olarak 75Mbps verecekler miş. Direkt aboneliği başlattık. Altyapı gelmiş ama eve falan kablo falan çekilmesi gerekiyor muydu? Ve TürkNet'te internette çok kopma olduğunu söyleyen var, ya da hiç sorunu olmadığını söyleyen var. Hiç sorun yaşamamak için özellikle TürkNet'i arayıp. "Kesintiler olduğunu söyleyen var, sizi iyi bir' hizmet için seçtik. Kesinti falan olmasın" gibi bir şey mi dememiz lazım? (Yazıyı örnek verdim.) Gerçekten internet konusundan bıktım. TürkNet'i kullanan kişiler ya da bilen kişiler cevaplarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende TürkNet kullanmaya başladım kesinti olmuyor sadece modeminin sürümünü kontrol et yoksa modemin arada bir 5dklık kesinti yapabilir haftada 1 bende öyle oluyordu güncelledim ve sorun kalmadı. Bana 35 vereceklerdi 26 ile 30 arası alıyorum o da 50 yıllık binadan kaynaklıdır diyorum. Başka da bir sorun olmaz herhalde.
Kopma neredeyse hiç olmuyor, yavaş değil ve kablo çekilmeyecek modem üzerinden kurulumu siz yapacaksınız.

Kurulumu onlar yapıyorlar bize yaptılar.

Kopma, dalgalı internet sorununu bende yaşıyordum yaklaşık 2 ay boyunca uğraştım yazmadığım forum araştırmadığım konu kalmamıştı Türk Telekom 5 dakikalık işlemi yapacak kadar aciz olduğu için belki sizde yaşayabilirsiniz TürkNet şans işi diyelim efsane hız alıpta memnun olanda var hiç memnun olmayanda var.

Hayır telefondan IP adresine giriyorlar sadece siz şifrenizi ve kullanıcı adınızı unutmayın yeterli mesaj olarak gelmesi lazım örnek:
Kullanıcı adı: 1500789.
Şifre: 67921 gibi.
Bi şey daha soracağım biz MNG kargo ile gereken şeyleri gönderdik ama uygulamanın kargo takibinde kargo gözükmüyor. O yerde gözükmesi gerekiyor mu?

Bi şey daha soracağım biz MNG kargo ile gereken şeyleri gönderdik ama uygulamanın kargo takibinde kargo gözükmüyor. O yerde gözükmesi gerekiyor mu?
Eki Görüntüle 514043

Orasını bilmiyorum ama belgeler ellerine ulaşınca kayıt yapılan tel no ya mesaj geliyor belgeleriniz elimize ulaştı diye. Ayrıca engelli olan bir aile üyeniz varsa indirim de alabiliyorsunuz. Benim dedemin %65 duyma engeli var cihaz kullanıyor biz 55TL ödüyoruz internete.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…