TürkNet'ten Netspeed'e Geçiş

Jefitou1

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar şu anda TürkNet'in kendi altyapısındayım santrale 3km var bu yüzden 3 Mbps'den fazla veremiyorlar. Modemim tırt bir şey şu an. İç tesisat yenilenmiş durumda. NetSpeed diye bir ISS keşfettim ucuza hızlı internet satıyorlar ve bu yüzden dikkatimi çekti. Ancak çoğu kullanan netspeedi iptal ettirmişler yurtdışı çıkışları yüzünden. Ancak VPN ile hallolur bir şeye benziyor. TT ye ve Superonline'ye hiç niyetim yok geçmeye. Milenicom derseniz de çok fazla şikayet almış gözümü korkuttu. İss değiştirip yanına da şu modemi alsam pingim sabitlenir mi?

Ayrıca 220M varmış santrale ve rahat 50 Mbps kaldırır mış hattım. Çok fazla tecrübem yok. Upload çok olmasa da olur. Sorunsuz oyun oynasam film izlesem yeterli (LOL CS:GO oynuyorum sadece). Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış Bilgilendirme
Ben TürkNet'te acı çektim ciddi söylüyorum santrale 1 km ya da daha az vardı ayda 90 TL ödüyordum burnumdan getiriyorlardı. Bir kere bile düzgün çalışmadı 35 Mbps paketti ve VDSL kullanıyordum en sonunda 300 TL'den fazla meblağ ödeyip çıkışımı verdim. Şu an TT kullanıyorum FenerNet paketini kullanıyorum ve gayet memnunum hiç kopma yok hiç sıkıntı da yok. Allaha şükür düzgün bir İnternete geçtim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben TürkNet'te acı çektim ciddi söylüyorum santrale 1 km ya da daha az vardı ayda 90 tl ödüyordum burnumdan getiriyorlardı bir kere bile düzgün çalışmadı 35 mbps paketti ve vdsl kullanıyordum en sonunda 300 tl den fazla meblağ ödeyip çıkışımı verdim şuan TT kullanıyorum FenerNet paketini kullanıyorum ve gayet memnunum hiç kopma yok hiç sıkıntıda yok allaha şükür düzgün bir İnternete geçtim.
TurkNet'te taahhüt yok dolayısıyla cayma bedeli de yok. Nasıl oluyorda 300 TL'den fazla ücret ödeyip çıkabiliyorsunuz?

Ben TürkNet'te acı çektim ciddi söylüyorum santrale 1 km ya da daha az vardı ayda 90 TL ödüyordum burnumdan getiriyorlardı. Bir kere bile düzgün çalışmadı 35 Mbps paketti ve VDSL kullanıyordum en sonunda 300 TL'den fazla meblağ ödeyip çıkışımı verdim. Şu an TT kullanıyorum FenerNet paketini kullanıyorum ve gayet memnunum hiç kopma yok hiç sıkıntı da yok. Allaha şükür düzgün bir İnternete geçtim.
TürkNet'te taahhüt ve 90 TL'lik bir paket yok. Ne anlatmak istediğinizi anlamadık.

Usta ben downloadcıyım netspeedde pingi düşük olanlar da varmış.denemeye değmezmi?ttnetin 16 mbps internetine 100 tl vermek istemiyorum başka kullanan yok mudur?

TürkNet'te taahhüt ve 90 TL'lik bir paket yok. Ne anlatmak istediğinizi anlamadık.
90 TL ödüyorum kısmını kaçırmışım, ilginç bir cevap vermiş arkadaş :)
Usta ben downloadcıyım netspeedde pingi düşük olanlar da varmış.denemeye değmezmi?ttnetin 16 mbps internetine 100 tl vermek istemiyorum başka kullanan yok mudur?
Netspeed firmasının da taahhütsüz paketleri var diye biliyorum.
Taahhütsüz her firmanın denemeye hakkı var diye düşünüyorum kısaca bence deneyin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı