Türksat ile Epic Games indirme hızı 0'a düşüp kalıyor

aimhack

Decapat
Daha fazla  
2 gün önce gayet normal bir hızda oyun indiriyordu fakat şu an 1 MB bile olmuyor. Denetim Masası'ndan baktığımda ortalama 5MB gösteriyor ama oyunun indirmesini 5 saat önce başlattım ve inmemesi mümkün değil. Ayrıca 9 GB inmiş, daha 100KB indirme hızı oluyor ve sonra 0 oluyor tekrardan. Böyle sürekli tekrarlıyor, bunun bir çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence sorun Epic sunucularında bende bir ara bu sorunu yaşıyordum

Hocam buradaki değerler çok kötü, hangi paketi kullanıyorsunuz.

Hocam Kablonet kullanıyorum 5G ve 4G mevcut 5G normalde bağlanma kısmında gözükürdü o bile gözükmüyor ben dağıtıcı kullanıyorum 4G için normalde iyi kötü bazen 5MB hızla bile indiriyordu fakat son 2 gündür böyle hiçbir şey yapmadım aniden oldu ayrıca 5G paket 100Mbps öbürü hakkında tam bilgim yok.

Hocam kablolu deneme şansınız var mı? Türksat modemleri ciddi manada çok kötü kablosuzda. Siz dağıtıcıyı modeme kabloyla bağlamadıysanız o da işe yaramaz.

Dağıtıcıyı kablosuz kullanıyordum yetiyordu zaten ama kablolu deneme şansım ne yazık ki yok.
Hocam peki başka bir çözüm yolu var mı?

Hocam benim arkadaşlarım da benzer sorunlar yaşadılar, Türksat gelip modemi değiştiriyor ama onlar da birkaç sene sonra aynı duruma düşüyor diye biliyorum. Sizin ana cihazınızın kablosuzu düzgün çalışmadığından dağıtıcı da düzgün çalışmaz. Burada ya Türksat modemi değiştirecek, ya da siz bir router alıp Wifi işini onunla çözeceksiniz, modemin de Wifi ayarını kapatacaksınız. Sorundan kesin emin olmak için kabloyla deneme şansınız var mı demiştim çünkü kabloluda tam hız alınıyor bu sorunda.

Hocam destek iletişim hattıyla konuştum bir şeyler yaptılar internet testinde upload yüksek görünüyor ama oyun indirirken hala aynı fakat bir sorum daha var 2 gün önce fan temizlemek için laptopun altını açtım o sırada yanlışlıkla inreneti sağlayan kabloyu çıkarttım aynısını adamda videoda yaşadı fakat tam takamadıysam ondan olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…