Türksat internete geçilir mi?

Macnoddle

Decapat
Daha fazla  
Şu anki internetten pek memnun değilim TurkNet'e baktığım zaman burada altyapısı yok, 100 MB Türksat alınır mı?

dostum bende türksattan türknete geçtim ve hayatım değişti aldığım paket örneğin 100MB hız olsun max 13-14 MB veriyordu Türksat .Türksattan aldığım paketten 200 lira ucuza türknet gigafibere geçtim.Benim deneyimlerime göre türksat alma ama başka internet sağlayıcı yoksa alabilirsin

türknet altyapısı olsa düşünmeden geçerim ama maalesef elimizde bu var

aman Allah korusun 4 yıl sonunda iptal ettirdim.

Dostum hakkıyla yapanlar da vardır illaki fakat 3 kez eve teknik servisinbi çağırdım Türksat'ın 2'si modeme bağlı çalışan kabloları çıkarıp yerine kırık kablolar taktılar sonra tekrar arayınca da siz kırmışsınız dediler.bu defa da tekrar gelmek için para istediler. 1 kere de salondaki televizyonun HDMI kablosuna çöktüler.yine de sen bilirsin.

Altyapınıza bağlı değişir. Ben İzmir'de en az 13-14 senedir ismi Uydunet olduğu zamanlardan beri kullanıyorum. Söylenen hız neyse onu alıyorum. Bakım vs. olacağı zaman da önceden haber verildiği için sorun yaşamıyorum zaten çok nadir oluyor. Geçtiğimiz sene Superonline'a geçtim ancak bazı DNS veya 7777 portu gibi şeylerde kısıtlamaları olduğu için geçtiğimiz ay Kablonet'e geri döndüm. Şuan da gayet memnunum.

bakalım büyük ihtimalle türksata geçicem

Türksatın kendi fiber altyapısı veya Turk Telekom fiber altyapısı üzerinden Turksat kablonet hizmeti alacaksanız sorun olmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…