Türksat Kablonet alınır mı?

Eğer kablonet altyapınız varsa (Türk Telekom VDSL altyapı değil Türksat'ın kendi altyapısı olan "Kablonet") kesinlikle öneririm. Ülkede ki en başarılı internet altyapılardan birisidir bana göre.

Aşağı yukarı 17-18 senedir kullanıyorum, en ufak problem yaşamadım. Bu süre içerisinde plansız kesilme hiç olmadı, planlı kesilme de iki elin parmağını geçmez. Her türlü kefil olurum.

(Türksat'ın kendi Kablonet'i bu arada bahsettiğim)

Aşağı yukarı 17-18 senedir kullanıyorum, en ufak problem yaşamadım. Bu süre içerisinde plansız kesilme hiç olmadı, planlı kesilme de iki elin parmağını geçmez. Her türlü kefil olurum.

Ping değerleri nasıl peki? Riot oyunlarında ortalama 3,4 ping alıyorum.

Turksat'ı severek kullanıyorum. Tek sıkıntısı verdikleri modemler genelde Wi-Fi konusunda kötü oluyor.

Türksat'ı severek kullanıyorum. Tek sıkıntısı verdikleri modemler genelde Wi-Fi konusunda kötü oluyor.

Keenetic kullanacağım zaten sıkıntı yok .

O zaman TurkNet, Millenicom, Netspeed gibi firmaların hepsiyle bir fiyat karşılaştırması yapıp uygun olanı alın. Aşağı yukarı hepsi aynı performansı verir VDSL altyapıda.

Hocam taahhütlü arıyorum. Her ay zam geliyor bıktık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…