Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.900 Çözümler 8 6 Ekim 2023 #11 anifraxe dedi: Millenicom'un Taahhütlü paketleri var diye biliyorum. Netspeed'den emin değilim ama yanılmıyorsam onun da var idi. Genişletmek için tıkla... Hocam müşteri hizmetleri cevap vermiyor. Onun yüzünden buna karar verdim zaten.
anifraxe dedi: Millenicom'un Taahhütlü paketleri var diye biliyorum. Netspeed'den emin değilim ama yanılmıyorsam onun da var idi. Genişletmek için tıkla... Hocam müşteri hizmetleri cevap vermiyor. Onun yüzünden buna karar verdim zaten.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.678 Makaleler 21 Çözümler 98 6 Ekim 2023 #12 Kablonet'in handikapı da berbat modemlere sahip olması ve GPON altyapısının neredeyse hiç olmaması.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.900 Çözümler 8 6 Ekim 2023 #13 FalconPolat dedi: Kablonet'in handikapı da berbat modemlere sahip olması ve GPON altyapısının neredeyse hiç olmaması. Genişletmek için tıkla... VDSL kullanacağım hocam. Sadece soruyorum ping değerleri ve download/upload değerlerini.
FalconPolat dedi: Kablonet'in handikapı da berbat modemlere sahip olması ve GPON altyapısının neredeyse hiç olmaması. Genişletmek için tıkla... VDSL kullanacağım hocam. Sadece soruyorum ping değerleri ve download/upload değerlerini.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.678 Makaleler 21 Çözümler 98 6 Ekim 2023 #14 DSL altyapısını bilmem Docsis var burada.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.900 Çözümler 8 6 Ekim 2023 #15 FalconPolat dedi: DSL altyapısını bilmem DOCSIS var burada. Genişletmek için tıkla... Docsis derken hocam? Araştırırken fark ettim anladım şimdi hocam ama VDSL altyapıda kullanılamaz mı?
FalconPolat dedi: DSL altyapısını bilmem DOCSIS var burada. Genişletmek için tıkla... Docsis derken hocam? Araştırırken fark ettim anladım şimdi hocam ama VDSL altyapıda kullanılamaz mı?
YJMalmsteen Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 1.019 Çözümler 9 6 Ekim 2023 #16 Paul Walkers dedi: Ping değerleri nasıl peki? Riot oyunlarında ortalama 3,4 ping alıyorum. Genişletmek için tıkla... Ping değerlerinin çok kritik olduğu rekabetçi hızlı tempolu online oyunlar oynamıyorum eğer öğrenmek istediğiniz oysa. Test etme imkanım olmadı bu yüzden. Ama standart online oyunlarda hiç üzmedi şimdiye kadar.
Paul Walkers dedi: Ping değerleri nasıl peki? Riot oyunlarında ortalama 3,4 ping alıyorum. Genişletmek için tıkla... Ping değerlerinin çok kritik olduğu rekabetçi hızlı tempolu online oyunlar oynamıyorum eğer öğrenmek istediğiniz oysa. Test etme imkanım olmadı bu yüzden. Ama standart online oyunlarda hiç üzmedi şimdiye kadar.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.678 Makaleler 21 Çözümler 98 6 Ekim 2023 #17 Docsis bildiğin televizyon kablosuyla verilen internet. Bulaşma derim modemleri çok sıkıntı ve sıfırı ülkede yok gibi bir şey.
Docsis bildiğin televizyon kablosuyla verilen internet. Bulaşma derim modemleri çok sıkıntı ve sıfırı ülkede yok gibi bir şey.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.900 Çözümler 8 6 Ekim 2023 #18 FalconPolat dedi: DOCSIS bildiğin televizyon kablosuyla verilen internet. Bulaşma derim modemleri çok sıkıntı ve sıfırı ülkede yok gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim. Her Eve Kablonet Kampanyası (12 Ay Taahhüt) | Kablo ,00 TL'den başlayan fiyatlarla. Ayrıntılı bilgi için kampanya sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. www.turksatkablo.com.tr Peki bu olur mu? Cihazlar kısmında VDSL yazıyor. FalconPolat dedi: Docsis bildiğin televizyon kablosuyla verilen internet. Bulaşma derim modemleri çok sıkıntı ve sıfırı ülkede yok gibi bir şey. Genişletmek için tıkla...
FalconPolat dedi: DOCSIS bildiğin televizyon kablosuyla verilen internet. Bulaşma derim modemleri çok sıkıntı ve sıfırı ülkede yok gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim. Her Eve Kablonet Kampanyası (12 Ay Taahhüt) | Kablo ,00 TL'den başlayan fiyatlarla. Ayrıntılı bilgi için kampanya sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. www.turksatkablo.com.tr Peki bu olur mu? Cihazlar kısmında VDSL yazıyor. FalconPolat dedi: Docsis bildiğin televizyon kablosuyla verilen internet. Bulaşma derim modemleri çok sıkıntı ve sıfırı ülkede yok gibi bir şey. Genişletmek için tıkla...
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.678 Makaleler 21 Çözümler 98 6 Ekim 2023 #19 40 lira modem kirası istiyor. VDSL modem her yerde var eğer kabul ederlerse modemi kendin ayarla.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.900 Çözümler 8 6 Ekim 2023 #20 FalconPolat dedi: 40 lira modem kirası istiyor. VDSL modem her yerde var eğer kabul ederlerse modemi kendin ayarla. Genişletmek için tıkla... Keenetic modem var hocam yarın bir arayacağım umarım ailem kabul ederse.
FalconPolat dedi: 40 lira modem kirası istiyor. VDSL modem her yerde var eğer kabul ederlerse modemi kendin ayarla. Genişletmek için tıkla... Keenetic modem var hocam yarın bir arayacağım umarım ailem kabul ederse.