muhammed huten
Megapat
Daha fazla
Merhaba,Kablonet fiber'e geçeceğim. Peki şu kiralattıkları Netmaster modem yerine kendi TP-Link archer VR300 modemi nasıl kullanabilirim? AC1200 Wireless VDSL/ADSL Modem Router Galiba bu modemi kullanamayacağım. Docsis 3.0 modem gerekiyor değil mi?
Anlamadım. Binanızda fiber mi var? Yoksa VDSL'e şaşırıp fiber mi diyorsunuz? Mümkünse kabin fotoğrafı alabilir miyiz?Kararsız kaldım. Binada Türk Telekom ve Kablonet fiber altyapısı mevcut. Fakat Türk Telekomun 100 mbps fiyatları çok tuzlu. Kablonet televizyon ile beraber 24 ay ile ilk sene 364 ikinci sene 434 TL ücret istiyor. Türknet ise 100mbps VDSL için çalışan tanıdık indirimi ile sadece 200 TL'ye geliyor. Acaba daireye kablo çektirme için bir şans versem mi? Kutudan hız 80 mbps fakat kabloda sıkıntı olduğu için daireye 40 geliyor, akşamları daha da kötü oluyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Binada TurkNet'in fiberi yok. Türk Telekom ve Kablonet'in fiberi mevcut. TurkNet'i diğerlerinin yarı fiyatına geliyor diye tercih ettim fakat tesisat sorunu çıktı. Eki Görüntüle 1928182
Arkadaş da yazmış ama altyapı fiber değil. O fiber yazan kabin şöyle doğru. Bina içine kadar gelen fiber kablo dairelere dağılmak yerine binanıza DSLAM cihazı ile xDSL sinyaline dönüştürülüp dağıtılıyor.Binada Türknet'in fiberi yok. Türk Telekom ve Kablonet'in fiberi mevcut. Türknet'i diğerlerinin yarı fiyatına geliyor diye tercih ettim fakat tesisat sorunu çıktı. Eki Görüntüle 1928182