Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum kusura bakmayın.
31 Mart itibariyle Turkcell Superonline 25 Mbps internet ve Tv+ Aile paketim (69.90₺) sonlanacak ortak bir karara varamadığımız için aboneliğimi iptal ettireceğim.
Daha önceden de deneyimlediğim Türksat Kablonet abonesi olmaya karar verdim 100'ünüzü Güldüren Kampanya bana en mantıklı gelen kampanya oldu tarife içeriği şu şekilde:
Elimde Modem + HD kutu vardı geçmiş zamanlardan kalan. Türksat interaktif kutu diye yeni bir cihaz çıkartmış seç izle, sesli kontrol tarzında özelliklere sahip olduğundan bahsediyor. Ben evde televizyonu pek fazla kullanmıyorum zaten fakat anne, baba izliyor özellikle haber saatini kaçırdıklarında 2-3 saat geriye alıp haberleri baştan izlemek onların çok işine yarıyordu, (TV+ kullandığımız için) ayrıca belgesel kanallarında bazı serileri ve yerli komedi programlarını da geriye sarıp seyretmek çok işlerine yarıyordu. Türksat'ın çıkardığı interaktif kutu bizim bu ihtiyaçlarımızı karşılayabilir mi? En kötü senaryoda haberler gibi önemli kanalları 1-2 saat geriye sarıp seyretmeleri bile yeterli olur. Aramızda en güncel halinde i-kutuyu kullanan kronik bir sıkıntısından şikayetçi olan var mı? Ya da özelliklerini, avantajlarını sayabilecek biri?