Türksat Kablonet VDSL nasıldır?

Makaleler
2
Yer
İzmir
Arkadaşlar merhaba. Türk Telekom sözleşmenin bitmesine az bir süre kaldı yeni fiyat olarak 600 TL istiyorlar Türksat Kablonet VDSL'e baktım fiyatları iyi gibi hizmet kalitesi olarak nasıl? Türk Telekom'un altyapısını kullanıyorlar acaba hizmet nasıl olur bilemedim. Alırsam taahhüt yapacağım çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Turknet'e geçme vaktin gelmiş. Taahhütlü firmalar ilk 6 ay 400 500 ister sonra 800 900 ü dayarlar.

Turknet'e geçme vaktin gelmiş. Taahhütlü firmalar ilk 6 ay 400 500 ister sonra 800 900 ü dayarlar.
Sizin dediğiniz tam tersi oluyor yalnız. Taahhütsüz firmalar bir ay sonrada farklı fiyat isteyebilir. Türksat Kablonet 50 Mbps ilk 3 ay 309 TL, sonraki 9 ay 409 TL. Türknet direkt 500 TL istiyor.

Sizin dediğiniz tam tersi oluyor yalnız. Taahhütsüz firmalar bir ay sonrada farklı fiyat isteyebilir. Türksat Kablonet 50 Mbps ilk 3 ay 309 TL, sonraki 9 ay 409 TL. Türknet direkt 500 TL istiyor.
Taahhütün bittiğinde aynı paketi 2 katı fiyata veriyorlar. Yaşadımda konuşuyorum. Her taahhüt bittiğinde farklı markaya geçeceksen geçerli değil tabi ki. Yani 100 mbps ye 500 TL vermek gidip örnek olarak superonlineye 50 mbps için 680 TL vermekten iyidir açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…