Selamlar, sizden bir ricam olacak yardımcı olursanız sevinirim. Şu an en çok kullanılan internetlerden biri de Türksat UyduNet. Ben şimdi modem değiştireceğim ancak 5 modemleri var hangisi en iyisi bilemedim. İncelemeniz oldu mu ya da olur mu bilmiyorum bu konuda yardımcı olur musunuz?
Ben sık PC ve mobil oyun oynarım ve sık sık film izlerim. Mevcut modemimle daha Full HD film izleyemedim. Oyunda takılmalar oluyor elbet donanım etkisi de var. Bulunduğum yer fiber hattı da destekliyor şimdilik 100 Mbit internete aboneyim ve hız testi yaptığımda 90Mbit download 4Mbit upload hızlarını görüyorum. Ancak ileride 1000MBIT üstü internete gecebilirim mevcut modemim desteklemiyor altyapımın buna müsait olduğunun teyidini aldım.
Hem PC hem mobil cihazların da bağlanacağı Türksat UyduNet'e ait olan en üst seviye modem hangisidir, hangisini tercih etmeliyim?
Eski modemim Netmaster CBW-383Z4. aboneliğe ilk başladığım 2014-2015'li yıllarda almıştım. Sürekli teknoloj, değişiyor band genişlikleri kapsama alanlar vs bu yüzden modem değiştirmek istedim. Bu cumartesi arkadaşlar gelecek gelemden önce benim de fikrim olsun.
Şimdiden teşekkür ediyorum. Cevaplarınız için.