Türksat'a Geçilir mi?

whitenigga52

Decapat
Ben Türk Telekom kullanıyorum ve tarifem 16 Mbps hız 100 GB kota 70 TL veriyorum ve arkadaşım 5 bina yanımda ve Türksat kullanıyor 58 Mpbs hız alıyor bende geçsem aynı hızı alır mıyım? Binada ve sokakta Türksat'ın fiberi var.

Ben Türk Telekom kullanıyorum ve tarifem 16 Mbps hız 100 GB kota 70 TL veriyorum ve arkadaşım 5 bina yanımda ve Türksat kullanıyor 58 Mpbs hız alıyor bende geçsem aynı hızı alır mıyım? Binada ve sokakta Türksat'ın fiberi var.
Geçebilirsiniz. daha iyi olacaktır diye ümid ediyorum.

Alacağınız hız binanızdaki ankastreye, sokağınızdaki kutuya olan mesafeye, kullanıcı sayısına göre değişir ancak her halükarda TTnet hızına kıyasla iyi olur.

Zaten baktım ne kadar hız alabilirim diye en fazla 16 Mpbs gösteriyor.
Beyler Süper online nasıl baktım fiber var sizce Türksat mı Süper online mı
O zaman sizin alt yapınızla ilgili bir sorununuz var. Ben hiper kullanıyorum ve aldığım hız 45 Mpbs...
Ne kadar hız alabileceğinizi öğrenmenin tek yolu ise internet servis sağlayıcılarının sitesine girip hız kontrolü yapmaktır.
İnternet, Mobil Başvuru | Türk Telekom Kapsama Haritası
İnternet altyapısı ve hızı sorgulama

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı