Yaklaşık 5 aydır süren bir internet hızı problemimiz vardır, internet hızı sürekli değişiyor 2 dk arayla ölçüyorum birinde 8Mbit geliyor diğerinde ise 0.6 Mbit hız alıyorum ve bu da oyunlarda ping ve MS sorununa yol açıyor özelliklede akşamları internet kullanılamaz hale geliyor saat 19:00 & 02:00 arası internet felç oluyor ölçtüğümde her seferinde 0.9 veya 1 Mbit internet hızı alıyorum bu sorun gece yarıları 2'den sonra düzeliyor ve stabil olarak 20Mbit hız alıyoruz yani yoğunluk azaldıkça bizim internetimizde bir iyileşme oluyor acaba bunun çözümü nedir daha önce başına gelen var mıdır
Not: Modem değiştirildi 2 kere ve hala aynı sonuçları elde ediyorum kablo ve ankastre ölçümü yapıldı bir sorun bulunmadı
Arıza kaydı açtır. Ekip seni aradığında port değişikliği iste. Hat değerlerin gayet iyi.
Bu arada sorun yaşadığın saatler şebekenin en yoğun olduğu saatler bu saatlerde özellikle şu günlerde herkes evde olduğu için biraz daha fazla sıkıntı yaşıyorsun. Ama bu sürekli oluyor ise port değişikliği iste. Modeminden eminsen.