Türktelekom'dan hangi internet sağlayıcısına geçebilirim?

Makaleler
2
Daha fazla  
2 ay sonra taahhüt bitmiş oluyor ama paket değiştirmek istesem bile taahhüt imzalatıyorlar. Sitelerde test yapınca hepsinde 61 Mbps yazmakta. TürkNet'te test yapınca sadece özgür iletişim paketini sunmakta. Sizin bir fikriniz var mı? Eğer TT'de kalırsam 100 TL ile hız düşümü olmama güvencesi olan bir paket tercih edeceğim TürkNet denilince mesafeli olmaktayım maalesef. Zamanında aramızda çok husumet geçti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de şuan arayış içersindeyim. Yıl sonu sözleşmem bitiyor ve paketin fiyatı yükseliyor. Türknet'i baştan elendim ben de. Netspeed ve Millenicom arasında gidip geliyorum.

Türksat öneririm. 4 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum.

Hattı kapatırsan yeni firma tekrar hat çekmekle uğraşır. Direkt geçiş yapmak istiyorum de herşeyi hallediyorlar. Bende türknet'i öneririm. Ben gayet memnunum. İstersen davet kodu paylaşabilirim.

Hali hazırda var olan hattınızı direk taşırsanız gün içinde 1 saat civarı kesinti ile internet kullanmaya devam edersiniz.

Öbür türlü hattı iptal ettir, firmaya başvur, firma TT saha personeline iş emir versin, personel iş emrini yerine getirsin, ardından kurulum için ekibin gelmesini bekleyeceksin. Yoğun bir bölge ise en kötü 2-3 gün sürer.

Taşıma yaptığın zaman ise sadece 1 saatlik kısa kesinti ile devam edersin, ertesi gün ise 5-10dk kısa bir kesinti ile 61 Mbps hız tanımlanır olur biter.

Hattı kapatırsan yeni firma tekrar hat çekmekle uğraşır. Direkt geçiş yapmak istiyorum de herşeyi hallediyorlar.
Peki anlaşmam bitince geçebilirim değil mi?
Yani anlaşma Aralık 1'de bitecek o gün bittiği zaman ben direk geçiş yapabilirmiyim?
Aralık 1'de bitecek o gün geçsem oluyor mu?
Tam olarak nasıl yapabilirim?
Bir de taahhüt olması daha kanser.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…