Turknet kullandım 5 aydır, ilk haftalar gitti geldi sonra 5 ay boyunca sıkıntı yaşamadım, 6.ayda İnternet ışığım sürekli kırmızı yanmaya başladı (modem ip görmüyor)
Port değiştim, modem değiştim, kullanıcı adı şifre değiştirdim ne yaptıysam bir türlü olmadı, turknette düzeltemedi 15 gün internetsiz kaldım.(İptal talebi gönderdim, 15 günün faturasını almadılar arayarak söylediler.)
Superonlıne fiber var apartmanda geçeyim mi diye düşünürken, turkneti aradım, ( arıza kaydına yazıyorsunuz ertesi gün arıyorlar) dedim sizi iptal edicem bu sorunu çözemediniz, aktivasyon parası almayın tekrar size iptal edip başvuru yapayım dedim. Turknet malesef bunu da yapmadı.
Sonra düşündüm, turknet cayma parası yok, taahhüt yok, 35 mpbs 75 TL ( 5 ay kullandım, 33 mpbs den aşşağı düştüğünü hatırlamıyorum. )
Arkadaşını getir 1 ay fatura bedava. İlk ay fatura yok.
Yeniden başvuru yapmaya karar verdim, referans kodu da buldum hem ilk ay ( ilk ay fatura gelmiyor), hemde ikinci ay (referans kodu buldum) fatura ödemiyorum.150 tl cepte.
Arkadaşlar turknet yanlısı değilim, ben hayatımdan Samsung ve Turk Telekomu çıkarmış birisiyim. Millenicoma da geçebilirsiniz o da benzer kampanyalar veriyor.
Tüketici olarak bilinçlenmemiz lazım, bu firmalar yıllarca söğüşledi milleti yeter artık.