Tütünsepeti güvenilir mi?

lolplay12123

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, selam. Eski paket sigara almak istiyorum. Tütünsepeti diye bir site buldum. Buradan alışveriş yapan var mı ya da güvenilir eski paket sigara satan siteler var mı önerebileceğiniz? Aylardır arıyorum bulamıyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşımın tavsiyesiyle geçen hafta puro satın aldım bir sorunla karşılaşmadım.
Sırf bunu yazmak için yeni hesap açmanız pek güven vermedi, ben hala dolandırıcı olduğunuzu düşünüyorum. Bu siteden almak yerine gidin direk tobacco shop'tan alın, sitelerindeki Cohiba vs. üst kalite purolar zaten sahte ona emin olabilirsiniz.

Arkadaşlar, selam. Eski paket sigara almak istiyorum. Tütünsepeti diye bir site buldum. Buradan alışveriş yapan var mı ya da güvenilir eski paket sigara satan siteler var mı önerebileceğiniz? Aylardır arıyorum bulamıyorum. Şimdiden teşekkürler.
hocam tutunsatinal32.com tavsiye ederim. parayı alıp ürünü göndermeme gibi alışkanlıkları var diye biliyorum şikayet var üzerinde 50 tane falan şikayeti var. şikayetlerin çoğunu çözmüş olsa bile ilerleyen zamanda yapmayacağı anlamına gelmez

Technopat Haberler

Geri
Yukarı