Tüy dökücü kremi test etmek için koluma sürdüm ve tertemiz bir şekilde aldı, hiç beklemiyordum. Şimdi geri kalanını tüy dökücüyle alsam kalınlaşır mı?
Ben göğüsümü önceden makineyle alıyodum kolum gibi. Kalınlaştı, ama göğüsüm zaten kılları kalın olduğu için anlayamıyorum kalınlaşıyor mu kalınlaşmıyor mu diye.Hayır kalınlaşmaması için tüy dökücü kremler yapılıyor zaten bazı yerlerde öyle yazıyor ama ben kullanıyorum bir kalınlaşma durumu görmedim.
Genital bölgeye uygulanmaz, kaşıntı ve yanma sorunu yaşarsın.Bu kremler genital bölgeler dahil olmak üzere her yere uygulanabiliyor mu? Krem öneriniz var mı.
Büyük ihtimalle gene aynıdır ama olmayan haline alıştığınız için kalın geliyordur. Ergenlik çağındaysanızda kalınlaşma olur hertürlü çünkü gelişim çağındasınız ama yetişkinseniz aynıdır herzaman, hatta zamanla azalma oluyor yaş ilerledikçe.Ben göğüsümü önceden makineyle alıyodum kolum gibi. Kalınlaştı, ama göğüsüm zaten kılları kalın olduğu için anlayamıyorum kalınlaşıyor mu kalınlaşmıyor mu diye.
Anladım internette kalınlaştırır diyor ama annem kalınlaştırmaz dediğinden sormuştum, teşekkürler.Büyük ihtimalle gene aynıdır ama olmayan haline alıştığınız için kalın geliyordur. Ergenlik çağındaysanızda kalınlaşma olur hertürlü çünkü gelişim çağındasınız ama yetişkinseniz aynıdır herzaman, hatta zamanla azalma oluyor yaş ilerledikçe.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.