Hangi bölgeniz için istiyorsunuz? Bir de nasıl kullandığınızı merak ediyorum. Ben Veet marka kullanıyorum çünkü hiç sorun yaşamadım. Yanlış uygulamış olma şansınız var mı?En iyisi hangisi? Veet kullandım, dökmedi. Erkeğim.
En iyisi hangisi? Veet kullandım, dökmedi. Erkeğim.
Hangi bölgeniz için istiyorsunuz? Bir de nasıl kullandığınızı merak ediyorum. Ben veet marka kullanıyorum çünkü hiç sorun yaşamadım. Yanlış uygulamış olma şansınız var mı?
O da olabilir tabii. Bende de vücut tıraş makinası var ama ne yalan söyleyeyim sırf üşendiğimden krem kullanıyorum.Piyasadakiler dökmüyor ben özel tıraş makinesi aldım bin TL'ye sadece vücudumu tıraşlamak için kullanıyorum kremler çok pahalı ve ağda gibi kökünden çekmiyor yakıyor kılı tam anlamıyla gitmiyor aslında.
Herkesin vücudu aynı değil ya arkadaşımda kullanıyor onda bir sorun yok vücuttan vücuda değişiyor.
Daha pahalı markalar buldum kesin çözende onada küçük şişesine bin tl vermek enayilik gibi geldi banaO da olabilir tabii. Bende de vücut tıraş makinası var ama ne yalan söyleyeyim sırf üşendiğimden krem kullanıyorum.
Enayilikten ziyade illa onun da bir amacı vardır. Aşırı hassas ciltler için vs. Konu sahibi bence attığım linke baksın çünkü veet'in de çeşitleri var. Bu attığım bildiğim kadarıyla güçlü ve sert kıllar için.Daha pahalı markalar buldum kesin çözende onada küçük şişesine bin tl vermek enayilik gibi geldi bana
sert kıllar için daha güçlü ürünler daha pahalı yurt dışı ürünü olduğu için oda bize pahalı onlara ucuzEnayilikten ziyade illa onun da bir amacı vardır. Aşırı hassas ciltler için vs. Konu sahibi bence attığım linke baksın çünkü veet'in de çeşitleri var. Bu attığım bildiğim kadarıyla güçlü ve sert kıllar için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.