Tüy dökücü krem sorun yaratır mı?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Özellikle genital bölge ve testis için kullanılması doğru mudur? Kanser riski, tahriş, alerji, kimyasallar, testisde oluşabilecek sıkıntılar vb. sıkıntı çıkartır mı? Jilet ile artık olacak gibi değil, fakat tüy dökücü krem kullanmalı mıyım? Kullananlar için krem önerileri alabilir miyim?

Cildinize göre belki alerji yapabilir. Üstüne kullanmayın yazıyor ama kullanıp da aşırı sorun yaşayan görmedim. Alerji yaparsa da bir daha kullanmazsınız. Özellikle genital bölgede kullanacaksanız, ucuz bir ürün almanızı önermiyorum. Veet iş görür.

Tuy dökücunün jilletten farkı yok ki. 2 gün sonra aynı etkiyi yaratıyor. Arti kıl köklerini kalınlaştırmasi ve canlandırması da cabası. Çünkü hepsinde şeker var.

Genital bölge için sıkıntı olur. Kimyasal madde sürüyorsun, bir sey olmaz demek bilgisizlik abidesi.

Genital bölge için yıllardır kullanıyorum zaten, tek farkı genital bölge cildinin biraz daha hassas olması, alerjik bir durum yoksa bir sakıncası yok.

Senin yıllardır kullanman uzun vadede sorun yapmayacağı anlamına gelmiyor. Kaç tane test yaptırdın mesela bir sorun olmadığına dair?

Özellikle kutularında genital bölge için kullanılmaz yazıyor. Ha yine kullanıyorsanız sizin bileceğiniz iş. İlerde hormonsal veya cinsel bir problemle karşılaşmayacağınızın garantisini kimse veremez. Sonuç olarak kimyasal madde ve özellikle kullanılmayacağı belirtilen bir madde.

Takımlara tüy dökücü sürersen, 5 dk sonra yanarsın. Jileti falan bırakın arkadaşlar, şöyle makineleri alın kullanın. Jiletle uğraşılır mı, yıllar boyunca kendimizi perişan etmişiz. Bende alıp kullandıktan sonra harcadığım efora ve zamana üzüldüm. Daha konforlu olması için, maddi duruma göre bu makinenin üst versiyonunu almakta fayda var. Zaten satanda, uzmanı da, mantıkta tüy dökücü kremin genital bölgede kullanılamayacağını söylüyor.

Ürün nasıl hocam kullanıyor musun? Deriyi tahriş ediyor mu, kılları fazla bırakıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…