Tüy dökücü krem vs hamam otu macunu

MTurkmn

Megapat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar arkadaşlar,

Bu konudan muzdaribim:) tüy dökücü krem mi daha etkili ve çıkması daha uzun sürer, yoksa aktarlarda satılan hamam otu tozu mu?

Önerilerinize ihtiyacım var.

Kesinlikle hamam otu kokusu biraz kötü ama kalıcı değil ( banyo içinde )20 - 30 dakikaya kadar dağılıyor, tek sakıncası uzun süre boyunca soluma yapmamalısın zehirlenme riski var..

Kesinlikle hamam otu kokusu biraz kötü ama kalıcı değil ( banyo içinde )20 - 30 dakikaya kadar dağılıyor, tek sakıncası uzun süre boyunca soluma yapmamalısın zehirlenme riski var..
Biraz mı? Hocam 10 saniye soludum 1 gün geçmedi boğazımdan kokusu.

Kesinlikle hamam otu kokusu biraz kötü ama kalıcı değil ( banyo içinde )20 - 30 dakikaya kadar dağılıyor, tek sakıncası uzun süre boyunca soluma yapmamalısın zehirlenme riski var.

Soluma derken nasıl hocam anlayamadım?
Daha önce bir kere yaptım ben ama o şekilde öyle b rahatsızlık vs duymadım. 15 dk ya yaptım. Anneme yaptırmıştım

Soluma derken nasıl hocam anlayamadım?
Daha önce bir kere yaptım ben ama o şekilde öyle b rahatsızlık vs duymadım. 15 dk ya yaptım. Anneme yaptırmıştım
Uzun süreli kapalı ortamda kalınması durumunda içeriğinde -arsenik olması lazım- zehirliyor urfa da bir hamam da vefat edenler ve zehirlenenler olmuştu ( arama motoruna yazarsanız çıkar tahminimce ),
Ben uzun yıllardır kullanıyorum her hangi bir sorun yaşamadım merak etmeyin..
Sadece kol , bacak , göğüs dışında da kullanabilirsiniz..

Uzun süreli kapalı ortamda kalınması durumunda içeriğinde -arsenik olması lazım- zehirliyor urfa da bir hamam da vefat edenler ve zehirlenenler olmuştu ( arama motoruna yazarsanız çıkar tahminimce ),
Ben uzun yıllardır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım merak etmeyin.
Sadece kol, bacak, göğüs dışında da kullanabilirsiniz.

Sırt ve göğüs için kullanacağım hocam.

Yok kapalı bir ortam değil. Camlar falan açık ve çok uzun sürmüyor.

Sırt ve göğüs için kullanacağım hocam.

Yok kapalı bir ortam değil. Camlar falan açık ve çok uzun sürmüyor.
Hiç bir sıkıntı olmaz gönül rahatlığıyla yapabilirsin ,
Cilt alerjin vs yoksa tabi :)
Dediğim gibi bütün vücut için çok uzun yıllardır kullanıyorum ve büyük rahatlık büyük kolaylık psikolojik olabilir tüyde kılda köklerde azalma var gibi hissediyorum her kullandığımda..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı