Tüy dökücü kremin zararı var mı?

GaJente

Centipat
Öncelik bacak ve kol sonrasında belki göğüs için tüy dökücü krem almayı düşünüyorum ama zararı var mı bilmiyorum bazı yerlerde okuduğuma göre bor madenlisi varmış ve iyiymiş, kaliteli markalardan alırsak sorun olmazmış ama kaliteli markalar hangisidir bilmiyorum kimisi daha kalın çıkar demiş böyle bir durum var mı? Kullanan ve bilgi sahibi olanlar bilgilendirirse sevinirim. Erkeğim.

Öncelik bacak ve kol sonrasında belki göğüs için tüy dökücü krem almayı düşünüyorum ama zararı var mı bilmiyorum bazı yerlerde okuduğuma göre bor madenlisi varmış ve iyiymiş, kaliteli markalardan alırsak sorun olmazmış ama kaliteli markalar hangisidir bilmiyorum kimisi daha kalın çıkar demiş böyle bir durum var mı? Kullanan ve bilgi sahibi olanlar bilgilendirirse sevinirim. Erkeğim.
Hocam ben kullanıyorum açıkcası ne kalınlaşma veya farklı bir olay yaşamadım arkasında olan talimatları okuyup kullanırsanız bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ve bir tane tüy dökücü kremi her yer için kullanamayabilirsiniz yani tekrar dediğimi tekrarlayacağım kullanım talimatlarını okuyun.

Bir de alacaksanız vücut türüne göre var yani hassas vs. veet kullanıyorum ve dediğim gibi şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım.

Bunu da ekleyeyim kokusu biraz garip gelecektir yüksek ihtimal ve tahriş etmemesi için yanında krem oluyor onu almanız daha iyi olur kullandıktan sonra sürerseniz daha sağlıklı olur.

Bir sorunuz olursa yardımcı olabilirsem olurum.

Hocam ben kullanıyorum açıkçası ne kalınlaşma veya farklı bir olay yaşamadım arkasında olan talimatları okuyup kullanırsanız bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ve bir tane tüy dökücü kremi her yer için kullanamayabilirsiniz yani tekrar dediğimi tekrarlayacağım kullanım talimatlarını okuyun.

Bir de alacaksanız vücut türüne göre var yani hassas vs. veet kullanıyorum ve dediğim gibi şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım.

Bunu da ekleyeyim kokusu biraz garip gelecektir yüksek ihtimal ve tahriş etmemesi için yanında krem oluyor onu almanız daha iyi olur kullandıktan sonra sürerseniz daha sağlıklı olur.

Bir sorunuz olursa yardımcı olabilirsem olurum.

Veet Men Erkeklere Özel Tüy Dökücü Krem Hassas Ciltler 200 ml X 2 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol hocam mesela bu ürün nasıldır bu tip ürünlerin çakması olmuyor değil mi?

Hocam tam olarak bunu kullanıyorum yakma vs. hiç yaşamadım ama dediğim gibi kokusu rahatsız edebilir beni aşırı rahatsız etmediği için o konuda tam yorum yapamıyorum başkalarının incelemelerinden gördüğüm kadarıyla kokusu kötü deniyor fakat dediğim gibi ben öyle bir sıkıntı yaşamadım. Eldiven ile kullanıyorum onu da belirteyim.

Çakmasını da hiç duymadım açıkcası çok korkuyorsanız marketlerden alabilirsiniz utanacağınız bir konu değil zaten öyle bir düşünceniz varsa diye söylüyorum.

Hocam tam olarak bunu kullanıyorum yakma vs. hiç yaşamadım ama dediğim gibi kokusu rahatsız edebilir beni aşırı rahatsız etmediği için o konuda tam yorum yapamıyorum başkalarının incelemelerinden gördüğüm kadarıyla kokusu kötü deniyor fakat dediğim gibi ben öyle bir sıkıntı yaşamadım. Eldiven ile kullanıyorum onu da belirteyim.

Çakmasını da hiç duymadım açıkçası çok korkuyorsanız marketlerden alabilirsiniz utanacağınız bir konu değil zaten öyle bir düşünceniz varsa diye söylüyorum.

Teşekkür ederim hocam sağ olun birçok sorumu cevaplandırdınız

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı