Tüy dökücü kullanılır mı?

Yagami_Light07

Hectopat
Yer
İzmir-Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 3700x
RTX 3070
16 GB Ram
X570 Anakart
Meslek
Hukuk Okuyor 2/4
Arkadaşlar hassas bir konu tecrübesi ve deneyimi olmayanlar yazmaz ise sevinirim. Sizce tüy dökücü kullanılır mı? İlk defa yapacağım gürleştirdiğini falan duydum. Bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Arkadaşlar hassas bir konu tecrübesi ve deneyimi olmayanlar yazmaz ise sevinirim. Sizce tüy dökücü kullanılır mı? İlk defa yapacağım gürleştirdiğini falan duydum. Bilgilendirebilirseniz sevinirim.
Yeterince uzun kullanırsan (mesela 10 yıl?) gürleştirmeme ihtimali var. Cilt yapına bağlı olarak belirtilenden daha önce veya sonra temizlik yapman gerekebilir.

Yeterince uzun kullanırsan (mesela 10 yıl?) gürleştirmeme ihtimali var. Cilt yapına bağlı olarak belirtilenden daha önce veya sonra temizlik yapman gerekebilir.
O kadar uzun olur mu bilmiyorum şimdi ilk defa yapıcam normalde lazer epilasyona da geçebilirim. Tek yapsam sorun olur mu? İlla düzenli mi lazım?

Kullanım tercihi gürleşme gürleşmeme olayı bana göre şehir efsanesi.
Hemen hızlıca almak istiyorsan jilet kullanırsın biraz beklerim cildim tüy dökücüye yan etki yapmıyor ayrıca pürüzsüz olsun dersen tüy dökücü kullanırsın.

O kadar uzun olur mu bilmiyorum şimdi ilk defa yapıcam normalde lazer epilasyona da geçebilirim. Tek yapsam sorun olur mu? İlla düzenli mi lazım?
Cilt yapına bağlı, mesela hiç alerjik değilsen keyif veya randevuna göre kullanabilirsin. Öyle 1-2 ayda tek sefer kullandığında gürleşme oluyor olsaydı biz onları yanınca beton çıkan orman arazilerine dökerdik.

Alerjiksen bir daha kullanma sadece.

Jilet düşünmüyorum makine var ama tüy dökücünün daha iyi olabileceğini önerdi arkadaşım.

Alerji olayını nasıl anlayabilirim önce belirli bir bölgede denemeli miyim?

Jilet düşünmüyorum makine var ama tüy dökücünün daha iyi olabileceğini önerdi arkadaşım.

Alerji olayını nasıl anlayabilirim önce belirli bir bölgede denemeli miyim?
Bileğine yarım leblebi kadar sür, belirtilen süre kadar beklet, beklerken kaşınma veya tahriş hissedersen alerjiksin zaten. Etmezsen problem yok.

Bileğine yarım leblebi kadar sür, belirtilen süre kadar beklet, beklerken kaşınma veya tahriş hissedersen alerjiksin zaten. Etmezsen problem yok.
Onun dışında herhangi bir yan etkisi olur mu peki hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…