Tüy dökücü tüyleri arttırır mı?

Şu an jilet kullanıyorum, eskiden kısa bir süre tüy dökücü krem kullandım, kendi deneyimlerime göre daha yavaş uzuyor ama daha sert oluyor diyebilirim. Ekstradan tüy dökücü krem daha acılı olabiliyor, bana kalırsa önerim jilet kullanmanız.

Koltuk altıma denedim. Bir tık daha yavaş çıkmaya başladı gibi.
Orasını tam bilemeyeceğim ama kremler özel bölgeler ve bacak, kol gibi yerler için çeşitlere ayılıyor. Ama yavaşlatma hakkında pek bir bilgim yok. @KeReM BeY @AirPippen emin gibi duruyorsunuz biraz daha açıklama yapsanız mı?
Azaltmaz. Arttırıcı etkisi de jilet kadar. Ama yavaş çıkar mı onu bilemiyorum.
Allah'ım sana geliyorum sağa dönüyorum başka bir şey sola dönüyorum başka bir şey acaba konuya nasıl açıklık gelecek.

Artırmaz da azaltmaz da, sadece olan kılları alır. "Epilasyon dışında hiçbir şey kılları azalatmaz."

Genital bölgemdeki kılları almak için kullanıyorum ben yıllardır. Tecrübeyle sabit yani, sağdan soldan duyduğum ya da okuduğum bir şey söylemiyorum.

Jilet kullanacağımı pek sanmıyorum, bir erkek bacağı için jilet ne kadar etkili olabilir onu da bilmiyorum.
Artırmaz da azaltmaz da, sadece olan kılları alır. "Epilasyon dışında hiçbir şey kılları azaltamaz."
Galiba bu mantıklı gibi duruyor internet'te markaların verdiği bilgiler ile aynı.
Genital bölgemdeki kılları almak için kullanıyorum ben yıllardır. Tecrübeyle sabit yani, sağdan soldan duyduğum ya da okuduğum bir şey söylemiyorum.
Ama genital bölgeler ve bacak, kol yapısı daha farklı sanki.

Bacak için kesinlikle ağda kullanmalısınız, tüy dökücü krem bayağı acıtıyor diyebilirim.

Bacak için kesinlikle ağda kullanmalısınız, tüy dökücü krem bayağı acıtıyor diyebilirim.
Biraz önce bacaklarım için tüy dökücü krem kullandım bu arada size ek bir bilgi vereyim. Eğer acıyor diyorsanız sakın kılları sıyırırken o içinden çıkan aparatı kullanmayın, sadece sürerken yardım alın o aparattan daha sonra ise duş başlığı ile eliniz ile ovalayarak temizleyin. Biraz önce öyle yaptım ve tamamen temizim. Bacaklarım pek önemli değil çok artacağını düşünmüyorum ama aynı işlemi kollarım için uygulayıp uygulamamam gerektiğinden şüpheliyim o yüzden buraya baş vurdum.

Hangi ürünü kullandınız acaba ve yeterli oldu mu ürün? Kollara da sürseniz yeterli olur mu? Memnun musunuz ayrıca?​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…