Bacağımdaki tüyleri tüy dökücüyle almak istiyorum ama tekrar çıktığında gürleşir mi ( arttırır mı) ya da sık mı çıkar kimler kullandıysa yorum yapabilir mi?
Bacağımdaki tüyleri tüy dökücüyle almak istiyorum ama tekrar çıktığında gürleşir mi ( arttırır mı) ya da sık mı çıkar kimler kullandıysa yorum yapabilir mi?
Bir kesim gürleştiriyor diyor, bir kesim daha hızlı çıkartıyor diyor, bir kesim yok al gitsin 1 ay kafan rahat diyor.
Benim anladığım kadarıyla bu biraz kişinin ten ve kıl oluşumuyla alakalı.
Bir kesim gürleştiriyor diyor, bir kesim daha hızlı çıkartıyor diyor, bir kesim yok al gitsin 1 ay kafan rahat diyor.
Benim anladığım kadarıyla bu biraz kişininten ve kıl oluşumuyla alakalı.
Jilet kılları sertleştiriyor ve tıraşa alışınca hızlı büyüyor. Şahsen sıfıra yakın alan tıraş makinesi kullanıyorum. Epey uzun sürüyor geri uzaması. Daha sağlıklı.
Tıraş olma sürecinizle ilgili bir durum bu.
Çıkan kılı ne kadar kısa sürede alırsanız o kadar kısa sürede uzar. Kılın olgunlaşmasını bekleyip alırsanız uzaması da bir o kadar uzun sürer.