Tüy problemi

Makaleler
2
Merhaba, sorunum, benim şimdi hafiften sakal çıkıyor jiletle alıyorum, yalnız yanaklarımın üstünde, yani çıkmaması gereken yerlerde tüyler var, bakıyorum kimsede yok, o gün berberde büyük birini gördüm ağdayla aldırıyordu, benimde bir arkadaşımın karnında kıllar çıkıyordu doktor hormon testi yaptırması gerektiğini söylemişti, şimdi iş ciddi mi, yoksa kendiliğinden öyle kalır mı? Doktora gitmeli miyim?

Benim arkadaşımda da bu sorun vardı şu an geçti mi bilmiyorum. Yanaklarının üstüne de jilet vurduğu için oradan da çıkmaya başlıyor. Tıraş olmayı bırakın oradaki tüyler dökülüyor bir zaman sonra. Eğer dökülmezse lazer epilasyonu yaparsınız o kadar da pahalı değilmiş arkadaş link vermiş.

Gittiğiniz yer ile konuşursanız indirim yaptırma şansınız olabilir. Ben kaş arası ve yanaklarımın üstünü aldırdım sadece 40 TL aldılar. 3 ay sonra bir daha gideceğim.

@Silinen üye herhangi bir kuaförde(berber değil) 5-10 arasında komple yüz bakımı yaptırabilirsin. Ağda kızarıklık yapar tavsiyem ip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…