Tüy tutmayan mouse pad önerisi

Tahass

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar evde 2 tane kedim var ve tüy döküyorlar normal olarak. Mouse pad tüy oluyor ve faremin lazerli kısmına tüy giriyor. Bu da hareketini kısıtlıyor çıkarmam gerekiyor ve bir ton uğraşıyorum. Fiyat çok uçuk olmadığı sürece problem yok. Tüy tutmayan iyi kayan bir mouse pad önerirseniz çok sevinirim. Tüy tutmayan derken şimdiki mouse padımın arasına giriyor tüyler ve ellerimle tek tek çıkarmam gerekiyor. Ne süpürge ne üflemek çözüm olmuyor gitmiyor tüyler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar evde 2 tane kedim var ve tüy döküyorlar normal olarak. Mouse pad tüy oluyor ve faremin lazerli kısmına tüy giriyor. Bu da hareketini kısıtlıyor çıkarmam gerekiyor ve bir ton uğraşıyorum. Fiyat çok uçuk olmadığı sürece problem yok. Tüy tutmayan iyi kayan bir mouse pad önerirseniz çok sevinirim. Tüy tutmayan derken şimdiki mouse padımın arasına giriyor tüyler ve ellerimle tek tek çıkarmam gerekiyor. Ne süpürge ne üflemek çözüm olmuyor gitmiyor tüyler.

Genellikle mouse padlar sünger kumaş vs olduğu için hepsi tutucaktır. Fakat eski mouse padları bilir misiniz bilmiyorum ama üstleri bir jelatin kaplanmış gibiydi onlardan büyük ve kaliteli bulursanız hiçbir şekilde tüy tutmayacaktır.
Şu tarz üstü jelatinli bir yapı.

1688545219107.png

Deri tarz olan

1688545279996.png

Hafif mukavvamsı ya da lastiğimsi tarz olan da belki iş görür

1688545744228.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı