micah7775 Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 178 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #1 Merhaba Technopat okurları. Trendyol'dan bape aldım ve tüylenmeye başladı. Nasıl temizleyebilirim tamamen? Önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2023
Merhaba Technopat okurları. Trendyol'dan bape aldım ve tüylenmeye başladı. Nasıl temizleyebilirim tamamen? Önerilerinizi bekliyorum.
HestiaS Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 515 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
micah7775 Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 178 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #3 HestiaS dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam
HestiaS dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam
xyirx33 Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 360 Çözümler 2 Yer Kocaeli/Körfez 3 Eylül 2023 #4 Konuyla alakasız ama aldığınız bapein linkini atma şansınız var mı?
micah7775 Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 178 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #5 xyirx33 dedi: Konuyla alakasız ama aldığınız bapein linkini atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Orijinal değil trendyoldan aldım hocam bilginize ama yinede atayım Leox Wear Bape Mor Unisex Nakış Hırka Fiyatı, Yorumları - Trendyol
xyirx33 dedi: Konuyla alakasız ama aldığınız bapein linkini atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Orijinal değil trendyoldan aldım hocam bilginize ama yinede atayım Leox Wear Bape Mor Unisex Nakış Hırka Fiyatı, Yorumları - Trendyol
xyirx33 Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 360 Çözümler 2 Yer Kocaeli/Körfez 4 Eylül 2023 #6 micah7775 dedi: Orijinal değil trendyoldan aldım hocam bilginize ama yinede atayım Leox Wear Bape Mor Unisex Nakış Hırka Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Hocam kalitesiz bir şey değil dimi okulda falan giyicem.
micah7775 dedi: Orijinal değil trendyoldan aldım hocam bilginize ama yinede atayım Leox Wear Bape Mor Unisex Nakış Hırka Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Hocam kalitesiz bir şey değil dimi okulda falan giyicem.
micah7775 Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 178 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #7 xyirx33 dedi: Hocam kalitesiz bir şey değil dimi okulda falan giyicem. Genişletmek için tıkla... İçi beyaz ama dışı iyi a kalite orijinali amazonda var 1140 TL civarı
xyirx33 dedi: Hocam kalitesiz bir şey değil dimi okulda falan giyicem. Genişletmek için tıkla... İçi beyaz ama dışı iyi a kalite orijinali amazonda var 1140 TL civarı
xyirx33 Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 360 Çözümler 2 Yer Kocaeli/Körfez 4 Eylül 2023 #8 micah7775 dedi: İçi beyaz ama dışı iyi a kalite orijinali amazonda var 1140 TL civarı Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam almayı düşünüyorum umarım param boşa gitmez.
micah7775 dedi: İçi beyaz ama dışı iyi a kalite orijinali amazonda var 1140 TL civarı Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam almayı düşünüyorum umarım param boşa gitmez.
micah7775 Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 178 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #9 xyirx33 dedi: Teşekkürler hocam almayı düşünüyorum umarım param boşa gitmez. Genişletmek için tıkla... Fazla yıkamayın tüylenme yapar.
xyirx33 dedi: Teşekkürler hocam almayı düşünüyorum umarım param boşa gitmez. Genişletmek için tıkla... Fazla yıkamayın tüylenme yapar.