Tüylenme yapmayan mouse pad önerisi

Zeytinn

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda Steelseries'in QCK modelini kullanıyorum ve beni çok rahatsız ediyor, çok fena tüyleniyor.
Bir öneriniz var mı?
Temizlemesi zor olduğundan dolayı RGB tercih etmiyorum, onun dışında çok uçuk olmadığı sürece fiyatı ve boyutu farketmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu fiyat benim için biraz yüksek, daha uygun bir alternatif var mı acaba?
Kumaş olacaksa hepsi bir süre sonra yapar.

Bunu önerebilirim genede. Gayet iyi, uzun ömürlü bir ürün.

17k mesaj geçmişi vardır hocamın bir bildiği.

Gözünü seveyim yapmayın. Onun Allah'ı ayrı mı? Bırakın mouse pede 900 TL vermeyi klavye mouse mouse pede toplam o kadar anca verilir. Bitpazarından 20 TL'ye aldığım pedi yıllarca kullanıyorum hiç sorun yok.

Klavye, mouse ve mousepad'e toplam o kadar mı verilir? Rekabetçi oyunlarda sorun çıkartmayacak fareler 400, eli yüzü düzgün mekanik klavyeler de en aşağı 600, 700 TL.

A101'den aldığınız ekipmanlardan memnunsanız siz bilirsiniz, başkasına da bu yolu önermeyin.

17k mesaj geçmişi vardır hocamın bir bildiği.
O ürünün tek olayı pek kirlenmiyor olması. Yoksa daha önce kullanmamış kişiler için kullanımı zorlayıcı dahi olabilir.

Ek olarak 1.2 Milyon TL bütçede Taunus önerdi arkadaş. Bende karşılık verdim gereğince. O sebeple bana muhalefet olmaya meyilli biraz.

Utanmasan mouse 2000 3000 TL de dersin. 2 yıl önce 150 TL'ye mouse aldıydım her şeyde kullanıyorum. Mekanik klavye saçmalığıda tam size göre. Kendim yaparım o kadar para vermem. He 20 TL'lik mouse pedimde kirlenmiyor hatırlatayım. 900 TL vermenin mantığı yok yani. Ek olarak bütçeye dikkat etmediğimi 3. kez söylemiş oldum ama demek ki kafanız iyi.

Longteng büyük ihtimalle yapmaz. Söz konusu olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…