ilker0123 Hectopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #1 Dostlar, ekran kartım God of War en yüksek ayarlarda 78 derecede çalışıyor sizce iyi mi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2023
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.233 Makaleler 5 Çözümler 305 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #2 ilker0123 dedi: Dostlar, ekran kartım God of War en yüksek ayarlarda 78 derecede çalışıyor sizce iyi mi? Genişletmek için tıkla... Kasan mesh panele sahip mi? Egzoz fanı var mı ve kartın kaç fanlı?
ilker0123 dedi: Dostlar, ekran kartım God of War en yüksek ayarlarda 78 derecede çalışıyor sizce iyi mi? Genişletmek için tıkla... Kasan mesh panele sahip mi? Egzoz fanı var mı ve kartın kaç fanlı?
ilker0123 Hectopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #3 Rona dedi: Kasan mesh panele sahip mi? Egzoz fanı var mı ve kartın kaç fanlı? Genişletmek için tıkla... kasam rampage majesty mash değil ön kapağını açık kullanıyorum ekran kartım 2 fanlı
Rona dedi: Kasan mesh panele sahip mi? Egzoz fanı var mı ve kartın kaç fanlı? Genişletmek için tıkla... kasam rampage majesty mash değil ön kapağını açık kullanıyorum ekran kartım 2 fanlı
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.638 Makaleler 21 Çözümler 97 19 Nisan 2023 #4 Soğutma bloğu çöp o karta göre yine iyi 90-100'leri görmüyor.
ilker0123 Hectopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #5 FalconPolat dedi: Soğutma bloğu çöp o karta göre yine iyi 90-100'leri görmüyor. Genişletmek için tıkla... neden soğutma bloğu çöp merakımdan soruyorum
FalconPolat dedi: Soğutma bloğu çöp o karta göre yine iyi 90-100'leri görmüyor. Genişletmek için tıkla... neden soğutma bloğu çöp merakımdan soruyorum
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.638 Makaleler 21 Çözümler 97 19 Nisan 2023 #6 ilker0123 dedi: neden soğutma bloğu çöp merakımdan soruyorum Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0:27'yi açarsan durumun vehametini görürsün.
ilker0123 dedi: neden soğutma bloğu çöp merakımdan soruyorum Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0:27'yi açarsan durumun vehametini görürsün.
ilker0123 Hectopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #7 FalconPolat dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0:27'yi açarsan durumun vehametini görürsün. Genişletmek için tıkla... aga bu eski modeli bendeki evo sğoutması yenilenmiş hali
FalconPolat dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0:27'yi açarsan durumun vehametini görürsün. Genişletmek için tıkla... aga bu eski modeli bendeki evo sğoutması yenilenmiş hali
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.638 Makaleler 21 Çözümler 97 19 Nisan 2023 #8 ASUS TUF Gaming GeForce® GTX 1660 Ti EVO OC Edition 6GB GDDR6 | Graphics Card De ASUS TUF Gaming GeForce® GTX 1660 Ti EVO OC Edition 6GB GDDR6 levert hoge verversingssnelheden, voor moeiteloos FPS-voordeel. www.asus.com Bu değil mi kartın? Görüntüdeki de aynı zaten. Kartında ısı borusu var mı hiç?
ASUS TUF Gaming GeForce® GTX 1660 Ti EVO OC Edition 6GB GDDR6 | Graphics Card De ASUS TUF Gaming GeForce® GTX 1660 Ti EVO OC Edition 6GB GDDR6 levert hoge verversingssnelheden, voor moeiteloos FPS-voordeel. www.asus.com Bu değil mi kartın? Görüntüdeki de aynı zaten. Kartında ısı borusu var mı hiç?
ilker0123 Hectopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #9 FalconPolat dedi: ASUS TUF Gaming GeForce® GTX 1660 Ti EVO OC Edition 6GB GDDR6 | Graphics Card De ASUS TUF Gaming GeForce® GTX 1660 Ti EVO OC Edition 6GB GDDR6 levert hoge verversingssnelheden, voor moeiteloos FPS-voordeel. www.asus.com Bu değil mi kartın? Görüntüdeki de aynı zaten. Kartında ısı borusu var mı hiç? Genişletmek için tıkla... Sanırım bir tane turuncu boru var attığın linkteki akrta bakarsan görürsün
FalconPolat dedi: ASUS TUF Gaming GeForce® GTX 1660 Ti EVO OC Edition 6GB GDDR6 | Graphics Card De ASUS TUF Gaming GeForce® GTX 1660 Ti EVO OC Edition 6GB GDDR6 levert hoge verversingssnelheden, voor moeiteloos FPS-voordeel. www.asus.com Bu değil mi kartın? Görüntüdeki de aynı zaten. Kartında ısı borusu var mı hiç? Genişletmek için tıkla... Sanırım bir tane turuncu boru var attığın linkteki akrta bakarsan görürsün
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.638 Makaleler 21 Çözümler 97 19 Nisan 2023 #10 Evet gördüğüm kadarıyla 1 tane ısı borusu koymuşlar eskisinden iyi idare eder. Benim hatam kusura bakma.
Evet gördüğüm kadarıyla 1 tane ısı borusu koymuşlar eskisinden iyi idare eder. Benim hatam kusura bakma.