TUF 750W PSU yükte çok ses çıkarır mı?

Miroyasa

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Arkadaşlar bu PSU'da 0 dB teknolojisi var. Bir şey sormak istiyorum; sistem yuke bindiği zaman bu PSU fanı az mı hava üfler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sitesini kontrol etim, fanların hangi yükte ne kadar döndüğünü paylaşmışlar mı diye baktım fakat bulamadım.

Normalde güç kaynağının içerisindeki fana bir "Curve" eklerler. Bu sayede fan belirli değerlerde belirli hızlarda çalışır.

Eğer güç kaynağı, sisteme 600-700W güç veriyorsa içerisindeki fanda ona göre hızlanacaktır. Fakat pek sesli çalışacağını düşünmüyorum.

Sistem tahminimce maksimum 300 wat tüketir diye düşünüyorum ekran kartım 200 wat işlemci 75 watı geçmedi.

Da videolarına baktımda fanı yukarıdaymış.

Peki bir şey sormak istiyorum OCCT de PC kapanıyor stok soğutucudan dolayı kule tipi alsam ne kadar fark eder.

Stok soğutucudan orta kalite kule tipi soğutucuya geçerseniz ortalama 20-30 derece fark olur.

Eğer güç kaynağı sizin sisteme ortalama 300-400W verecekse güç kaynağından gelen fan sesini duymamanız lazım. Sıkıntı olmaz yani.

Bunu alacağım. https://www.hepsiburada.com/id-cool...4XSCm7ilp7UGPym4SjcaAvp7EALw_wcB&gclsrc=aw.ds

i5 11400F.

OCCT de direk 89 gorüyor. 15 saniye sonra PC kapanıyor.
Eğer BIOS'dan güç limitlerini yükselttiyseniz sistemin kapanması normal. Intel stok soğutucu yetmiyor.

Alacağınız soğutucunun performans videosu :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Maksimum 80 watt gorüyor zaten.

Sizce kaç dereceyi gorür Max.

Son düzenleme:
Maksimum 80 watt gorüyor zaten.

Sizce kaç dereceyi gorür Max.
Sizde o işlemci soğutucuyu aldıktan sonra yük altında ortalama 60-70 arası görürsünüz diye tahmin ediyorum.

Videoda da zaten 95W'da fanlar 38Db'a ayarlanmış şekilde 63 derece oluyor SE-224-XT.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…