Merhaba arkadaşlar, elimde ASUS TUF Gaming A15 FA507'nu var. Bunu satıp MSI Bravo alınır mı? ASUS satılırsa kaç liraya satılmalıdır? Cihazlar:
Merhaba arkadaşlar, elimde ASUS TUF Gaming A15 FA507NU var. Bunu satıp MSI Bravo alınır mı? ASUS satılırsa kaç liraya satılmalıdır? Cihazlar:
TUF'ın kasası daha kaliteli bence. Hiç değiştirme bana sorarsan.
Kalite olarak MSI daha iyi değil mi?
Tuf'u asıl fiyatına yakın satabileceğinizi düşünmüyorum. Halihazırda elinizde tuf varsa elinize geçecek fark uğraşmaya değmez bence.Merhaba arkadaşlar, elimde ASUS TUF Gaming A15 FA507'nu var. Bunu satıp MSI Bravo alınır mı? ASUS satılırsa kaç liraya satılmalıdır? Cihazlar:
Bence bunlardan birini tercih et.
TUF'u asıl fiyatına yakın satabileceğinizi düşünmüyorum. Halihazırda elinizde TUF varsa elinize geçecek fark uğraşmaya değmez bence.
Bence bunlardan birini tercih et.
Eğer hocamın attıklarından birini tercih edebilirseniz iyi olur.Hocam cihazla çok sorun yaşadım ilk geldiğinde ısınma sorunu vardı ama sadece işlemci için geçerli idi bu problem oyunlarda FPS problemlerim var renk bantlanması var ve renk bantlanmasına gıcık oluyorum.
Eğer hocamın attıklarından birini tercih edebilirseniz iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.