Çözüldü TUF A15 FA507NU mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

HxL06

Kilopat
RAM
crucial x16 4800mhz cl40
Ekran kartı driverini yeniden kurup PC yeniden başlatıp açıldığı gibi Valorant'ı açarken PC anlık kilitlendi sonra da yeniden başladı minidump dosyasını analiz ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

ASUS TUF A15 FA507NU.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
McAffe ile Kaspersky çakışmış gibi duruyor. Eğer ikisi de yüklüyse birini kaldırın.

Ayrıca DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp yeniden kurun. Bir kısmi hata da ondan dolayı olmuş.

McAffe ile Kaspersky çakışmış gibi duruyor. Eğer ikisi de yüklüyse birini kaldırın.

Ayrıca DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp yeniden kurun. Bir kısmi hata da ondan dolayı olmuş.

Son düzenleme:
Çözüm
McAfee ile Kaspersky çakışmış gibi duruyor. Eğer ikisi de yüklüyse birini kaldırın.

Ayrıca DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp yeniden kurun. Bir kısmı hata da ondan dolayı olmuş.

McAfee otomatik kurulu gelmişti PC en başta silip sonra Kaspersky kurmuştum. Artıkları falan mı var nasıl çözebilirim?

McAfee otomatik kurulu gelmişti PC en başta silip sonra Kaspersky kurmuştum. Artıkları falan mı var nasıl çözebilirim?

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırmanız yeterli. McAffe sorunu muhtemelen bir daha olmaz. Yeni bir mavi ekran alırsanız bana gönderin. Eğer almazsanız lütfen çözüm işaretleyin. İyi günler efendim.

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırmanız yeterli. McAfee sorunu muhtemelen bir daha olmaz. Yeni bir mavi ekran alırsanız bana gönderin. Eğer almazsanız lütfen çözüm işaretleyin. İyi günler efendim.

Sürücüyü kaldırdım şimdi indirip kurma işlemleriyle uğraşıyorum teşekkkürler yardımınız için çözüm işaretliyorum tekrarlarsa etiketleyip tekrardan durumu açıklarım artık iyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00