TUF A15 FA507NVR vs LOQ RTX 4060

Bütçe
MAX 45.000

negroMONTY

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

İyi bir fiyat-performans laptopu arıyorum ve bu iki model arasında kararsız kaldım. Uzun vadede oyun performansı açısından hangisi daha iyi olur? Fan sesi, ısınma gibi faktörler benim için önemli.

Bütçem maksimum 45.000 TL, bu sınırı aşamam, daha yüksek fiyatlı önerilerde bulunmayın. Ayrıca, 8 GB RAM'e sahip modeller önermemenizi rica ediyorum, çünkü sonradan RAM eklemekle uğraşmak istemiyorum.

Eğer bu bütçe dahilinde daha iyi bir öneriniz varsa onu da değerlendirebilirim. Şimdiden teşekkürler!

7435HS işlemcide dahili ekran kartı yok yani şarj süreniz kısa olacaktır ama sürekli şarjda kullanıyorsanız sizin için büyük sorun teşkil etmez. TUF modeller ısınma sorunuyla biliniyor zaten yani alacaksanız en azından bir laptop standı alın yanında ya da soğutucu alın. Bir de Wi-Fi kartını değişmeniz gerekebilir çoğu kullanıcıda sorun çıkarıyor Wi-Fi kartı çöp olduğu için. Bluetooth ve Wi-Fi kopmaları/kaybolmaları yaşanabiliyor. Bunların haricinde iyidir.

Uzun vadede LOQ pek güvenilir gelmiyor bana TUF bence daha güvenli bende TUF kullandığımdan söylemiyorum ama bahsettiğim iki sorun (ve işlemcide dahili gpu olmaması) harici iyi baktığınız sürece sizi güzel götürür o laptop.

Bu ikinci Victus modeli kesinlikle yukarıdaki TUF ve LOQ modellerinin yerine seçilebilir. Ben alırken bu model muhtemelen satışta yoktu olsaydı bunu alırdım yüksek ihtimal. Tamamen plastik olması biraz rahatsız edici geliyor bana ama temiz model.

Hocam bunların benim sorduklarımdan +ları neler yani panel soğutma olarak vs daha mı iyiler.

Hocam bunların benim sorduklarımdan artıları neler yani panel soğutma olarak vs daha mı iyiler.

Victus 16 soğutması iyi, işlemci olarak daha iyi sizin attığınız modellerden. Victus'ta panel pek iyi değil ama oyun için yeterli. Pişman etmez benim arkadaşlarımda Victus kullanıyorlar.

Panel hariç her konuda daha iyi. Attığın 2 modelde o fiyata alınmaz.

Hocam yarın sipariş vermeyi düşünüyordum bir arkadaş bunu önerdi sizce bu nasıldır normalde HP alacaktım ama arkadaş bunu önerince bir sorayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…