TUF A15 laptop çok ısınıyor

PredatoRR06

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle. Elimde ASUS TUF A15 notebook var oyun açtığımda işlemci kullanımları %30-60 arası olmasına rağmen çakılı 90 derecede gidiyor ne yapmam lazım yardım edebilir misiniz?

İşlemci: AMD Ryzen 5 7535HS.
Ekran kartı: NVIDIA RTX 4050 140W.
RAM: 16 GB DDR5 4800MHz.
SSD: 512+500 GB M.2 SSD.
Ekleme: Fanlara Boost atsam bile hiçbir şekilde sıcaklıkları düşmüyor (ekran kartı sıcaklıkları %100 kullanmasına rağmen 70 dereceyi geçmiyor)

Macun bakimi yap.

Bütün mesajlara şöyle cevap vermiş olayım bilgisayar daha 6-8 aylık daha macun değişimi yapılmadı.

Bütün mesajlara şöyle cevap vermiş olayım bilgisayar daha 6-8 aylık daha macun değişimi yapılmadı.
6-8 ay macunun erimesi icin yeterli ustune TUF zaten isinan bir seri. Macunu kaliteli bir sey ile degistirip cihazi temizleyin.

Stok macunlar çok çabuk kuruyabiliyor. Ben PTM7950 ile özellikle CPU'nun macununu yenilemenizi öneririm. Ekran kartını değiştirmenize gerek yok.

6-8 ay macunun erimesi icin yeterli ustune TUF zaten isinan bir seri. Macunu kaliteli bir şey ile degistirip cihazi temizleyin.

Hocam bunun için ASUS'un servisine gitmesi gerekiyor değil mi tahmini kaç gün içinde elimde olur okuyorum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…