TUF A15 laptopta ses çok yankı yapıyor

canaltes

Femtopat
Daha fazla  
4 gün önce kız arkadaşıma hediye olarak ASUS TUF A15 Gaming laptop aldım. Bilgisayarı kurdum sürücüleri yükledim fakat şöyle bir sorun var görüntülü görüşme esnasında sesim çok yankı yapıyor ve bip bip tarzı ses geliyor.

Sorun benim bilgisayarımda sandım ama farklı cihazlarda da durum aynı. Yeni aldığım laptopta böyle bir sorun olması mümkün mü neden olur bu durum yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
4 gün önce kız arkadaşıma hediye olarak ASUS TUF A15 Gaming laptop aldım. Bilgisayarı kurdum sürücüleri yükledim fakat şöyle bir sorun var görüntülü görüşme esnasında sesim çok yankı yapıyor ve bip bip tarzı ses geliyor.

Sorun benim bilgisayarımda sandım ama farklı cihazlarda da durum aynı. Yeni aldığım laptopta böyle bir sorun olması mümkün mü neden olur bu durum yardımcı olabilir misiniz?
Hocam hoparlörden konuşuyor iseniz yaşanması normal aynı şekil benim laptobumda da böyle.

Yankı yapması normal olabilir fakat o ses neden olur peki?

Cihazın kendi mikrofonunda, anakartında, güç kaynağında bir sürü farklı donanımında sorun olabilir ASUS'un teknik servisiyle görüşmenizi öneririm arıza tespit yapsınlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı