prussia Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #1 Laptop çalışırken arada çıt çıt ses geliyor. Neden kaynaklanıyor olabilir ve çözümü nedir? Bilgisayar: ASUS TUF A15.
Laptop çalışırken arada çıt çıt ses geliyor. Neden kaynaklanıyor olabilir ve çözümü nedir? Bilgisayar: ASUS TUF A15.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.990 Makaleler 15 Çözümler 469 Yer Türkiye Cumhuriyeti 19 Nisan 2023 #2 Panel ısınınca ondan geliyor olabilir mi yoksa içinden mi?
epimedium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.616 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #3 Fan sürtüyor olabilir ya da diskten geliyor olabilir başka ihtimali yok gibi.
Power Supply Unit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 3.399 Makaleler 20 Çözümler 13 19 Nisan 2023 #4 Tam olarak neresinden geliyor?
prussia Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #5 Power Supply Unit dedi: Tam olarak neresinden geliyor? Genişletmek için tıkla... Tam anlayamadım ama monitorden geliyor. Teru dedi: Panel ısınınca ondan geliyor olabilir mi yoksa içinden mi? Genişletmek için tıkla... İçinden. epimedium dedi: Fan sürtüyor olabilir ya da diskten geliyor olabilir başka ihtimali yok gibi. Genişletmek için tıkla... Sürtme sesi gibi bir ses gelmiyor yani arada boş yere bir çatırdıyor.
Power Supply Unit dedi: Tam olarak neresinden geliyor? Genişletmek için tıkla... Tam anlayamadım ama monitorden geliyor. Teru dedi: Panel ısınınca ondan geliyor olabilir mi yoksa içinden mi? Genişletmek için tıkla... İçinden. epimedium dedi: Fan sürtüyor olabilir ya da diskten geliyor olabilir başka ihtimali yok gibi. Genişletmek için tıkla... Sürtme sesi gibi bir ses gelmiyor yani arada boş yere bir çatırdıyor.
Benoks Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 14 15 Ocak 2024 #6 Evet, ben de A15 kullanıyorum. Nadiren çıt sesi geliyor ama mesela oyun oynadıktan sonra soğuyorken geliyor sanırım. Öyle zamanlarda duydum gibi geliyor bana.
Evet, ben de A15 kullanıyorum. Nadiren çıt sesi geliyor ama mesela oyun oynadıktan sonra soğuyorken geliyor sanırım. Öyle zamanlarda duydum gibi geliyor bana.