TUF A15 RTX 4060, R7 7735HS nasıldır?

Mehmet Sessiz

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, sans eseri gezinirken asagidaki PC'yi birden bir de 30K'dan görüp satin aldim da iyi yapmis miyim sizce? Üniversite ogrencilerine vergi muafiyetini beklemem gerekir miydi? (4050'li modelde taksit ile yine aralarinda 1-2K fark edecekti ben de feda ettim ve 4060 da RAM de var.) Sorularda 115 watt demisler goruslerinizi, fikirlerinizi bekliyorum.

Az once biraz arastirdim, ekran parlaklıgi kısık veya isinma sorunu, IPS grow gibi sikintilar varmış herhalde. Ne düşünüyorsunuz?

Ve PC 30k ya göre F/P midir?

Son düzenleme:
Bende bir üst modeli var bunun, gayet iyi laptop hayırlı olsun. O bütçede alabileceğin en iyilerden. O dediğin sıkıntılar her laptopda olabilecek şeyler, öyle bir şey olursa iade edersin.

Bende bir üst modeli var bunun, gayet iyi laptop hayırlı olsun. O bütçede alabileceğin en iyilerden. O dediğin sıkıntılar her laptopta olabilecek şeyler, öyle bir şey olursa iade edersin.

Teşekkürler hocam, peki vergi indirimi ile ilgili herhangi bilgi var mı hocam? PC'lerde o kadar fazla düşmez diye de acele ettim bir tik.

4050 olan modeli var bende genel olarak fena bir laptop değil ama işlemcisi sıcak çalışıyor onu bilerek alın.

Hocam bu isinmaya ornek verir misiniz, ben mesela aksam kafa dagitmak icin 1-2 saat oyun oynasam pc alev mi aliyor ve Intel ile denk islemci olsaydi icinde mesela i7 12700H gibi daha mi az isinacakti?

Ben de bu ürünü almayı düşünüyorum bu fiyata daha iyisi yok.

Hocam tam 30k olmus, 1K zarardayim ya ins ileride daha cok beklemedim diye pişman olmam.

O Hepsiburada'da satılan model normaline göre çok ucuz neden bilmiyorum ben de anlamadım.

Bundan sonra fiyatı mecbur artacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…