TUF A15 siparişi sıcaklık yüzünden iptal edilmeli mi?

Bütçe
28000
Ben cihazın birebir aynı kasası olan Asus tuf gaming a15 fa507rm-hn095 modelini kullanıyorum. Cs go oynuyorum ve sıcaklık 75 dereceyi geçmiyor.

Bende F15 3050 kullanıyorum bende RTX on da oyun oynarken öyle sıcaklıklar görebiliyorum ama genelde 80 le 85 arası.

İşlemci turboboost açıkmı.

Bende bu kasa valorant ve cs de kaç fps veriyor net olarak merak ediyorum. Hala bu iki oyunu oynayip incelemesini yapan bir youtube videosuda görmedim. Benim için çok önemli iki oyun bunlar zaten. Ortalama Net kaç fps veriyor acaba? Lütfen bulursanız benide bilgilendirin.

Ben rog 4060 aldım soğutma konusunda başarılı bu arada.

i7 ve ryzen 7 işlemciler çok rahat 90 dereceyi görüyor laptopta.

Oyundan oyuna değişiyor ağır oyunlar değil ise ,mesela valorant 200 FPS 'de sabit tutulduğunda 89° ila 90° de oynarsınız. Size tavsiyem (RivaTuner) programını indirip oyunlardaki FPS yi kısıtlamanız.

Dosya Ekleri

• 16821771775498463442593744572891.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 39
Oyundan oyuna değişiyor ağır oyunlar değil ise, mesela Valorant 200 FPS'de sabit tutulduğunda 89° ila 90° de oynarsınız. Size tavsiyem (RivaTuner) programını indirip oyunlardaki FPS'yi kısıtlamanız.

89 90 derece ne kanka cok degıl mı?
Ben 80 90 arası dusunmustum veya 80 aşağısı alırım diye ama.

ROG değil hocam TUF bilgisayarları için konuşuyorum.

Oyundan oyuna değişiyor ağır oyunlar değil ise, mesela Valorant 200 FPS'de sabit tutulduğunda 89° ila 90° de oynarsınız. Size tavsiyem (RivaTuner) programını indirip oyunlardaki FPS'yi kısıtlamanız.

FPS kıstlayacaksam neden 23K verdim ben buna gider 15'e 1650'li alırdım ya da hiç satmazdım laptopumu salı günü kargo geldiğinde paketi açmadan direkt iade edeceğim önceki laptopu satma nedenim ısı proble miydi bu sefer 35 40 neyse vereceğim üzmeyecek laptop alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…