TUF A15 vs Tulpar T5

Bütçe
38.000 TL
RPM değerleri at da uçak mı kaldırıyorsun bakalım.
Videoyu 0 RPM de çekmediysen cihazın soğutması açık, daha yanıt verme gereği yok sana. Arkadaşta umarım yanıt atmaz, 20 watt 80 derece ne ya? Boşta 15 watt çekiyor zaten cihaz.

Videoyu 0 RPM de çekmediysen cihazın soğutması açık, daha yanıt verme gereği yok sana. Arkadaşta umarım yanıt atmaz, 20 watt 80 derece ne ya? Boşta 15 watt çekiyor zaten cihaz.
hocam ama

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231003-231107_Chrome.jpg
    101,9 KB · Görüntüleme: 34
RPM değerleri at da uçak mı kaldırıyorsun.
Bakalım.

RPM değerleri oyun içinde genel olarak 4000 RPM'e kadar çıkıyor bazen 4500RPM. 20 watt da 80 derecede isen boşuna konuşma fanları sıfırla istersen fark etmez.

Daha önce atılan bir yorum. Ben bile foruma ilk girdiğimde Monster önerene sallıyorum @Artoria Pendragon hocam zaten basmış beğenmedimi

Şu an biraz daha forumda vakit geçirince daha fazla anlıyor ve araştırıyorsun.

Korkuyorum arkadaşlar hangisini alayım ağlıcam sımdı yarın alacağım hepinize fake atıp HP alayım mı?

Korkuyorum arkadaşlar hangisini alayım ağlıcam sımdı yarın alacağım hepinize fake atıp HP alayım mı?

Tavsiye etmem. Termal macununu değiştirip Tulpar'ı alman iyi olur.

@atakanatlgn ne oldu uçak kaldırmıyormuşum değil mi? sen hahaha atmaya devam et. Benlik sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…