MqNC Hectopat Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 6 5 Şubat 2021 #1 Anakart "X2 PCI Express" olduğu için Samsung 970 EVO Plus alamıyorum. Hızlar yarı yarıya düşüyormuş. Onun yerine önerebileceğiniz bir M.2 SSD var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2021
Anakart "X2 PCI Express" olduğu için Samsung 970 EVO Plus alamıyorum. Hızlar yarı yarıya düşüyormuş. Onun yerine önerebileceğiniz bir M.2 SSD var mı?
yusuf soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.871 Yer kendiside bilmiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #2 MqNC dedi: Anakart "X2 PCI Express" olduğu için Samsung 970 EVO Plus alamıyorum. Hızlar yarı yarıya düşüyormuş. Onun yerine önerebileceğiniz bir M.2 SSD var mı? Genişletmek için tıkla... Oyun içinmi eğer oyun içinse PC SATA yeter ama render video yayın yapıyosan M.2 düşünebilirsin.
MqNC dedi: Anakart "X2 PCI Express" olduğu için Samsung 970 EVO Plus alamıyorum. Hızlar yarı yarıya düşüyormuş. Onun yerine önerebileceğiniz bir M.2 SSD var mı? Genişletmek için tıkla... Oyun içinmi eğer oyun içinse PC SATA yeter ama render video yayın yapıyosan M.2 düşünebilirsin.